Atac mafiot în Capitală. Gruparea „Cămătarilor” a atacat o clinică privată

Atac mafiot în Capitală. Gruparea „Cămătarilor” a atacat o clinică privată

O grupare asociată cu clanul Cămătarilor a acționat în forță, în inima Capitalei. Conform informațiilor, mai mulți indivizi au intrat în incinta unui institut medical din București cu intenția de a-și lua un spațiu cu forța. Atacul ar fi fost condus de Marian Sîrbu, poreclit Box, unul dintre fostele gărzi de corp ale lui Nuțu Cămătaru.

Un institut de cercetare a dat spre închiriere un spațiu către o clinică particulară. Acest lucu i-a determinat pe mambrii clanului Cămătaru să reacționeze violent.

Zeci de membrii ai grupării au atacat clinica privată din București, motivul fiind un teren evaluat la câteva milioane de euro.

În cele din urmă poliția a fost nevoită să intervină din cauza incidentelor violente provocate de interlopi. Atacul a fost condus de Marian Sîrbu, poreclit Box, unul dintre foștii bodygurazi ai lui Nuțu Cămătaru.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum a început totul

În urmă cu 20 de ani, un om de afaceri extrem de controversat ar fi închiriat un spațiu din sediul unui institut de cercetare situat în sectorul 6, în zona Spitalului Militar, unde și-a înființat o clinică. Peste ceva timp, acesta ar fi transformat parcarea în parcare cu plată, montând niște bariere reușind, în acest fel, să pornească o adevărată ofensivă împotriva oamenilor de știință care l-au găzduit, conform spynews.ro.

Clanurile de interlopi care au pătruns în curtea instituției au fost oprite după ce au intervenit polițiștii Secției 20.

Tzancă Uraganu, în palatul Cămatarilor

Clanurile de interlopi au multe legături și cu lumea manelelor. De exemplu, este știut că Tzancă Uraganu este un apropiat al fraților Cămătaru. Aceste este motivul pentru care acesta nu a avut niciun incident neplăcut cu aceștia, spre deosebire de Florin Salam.

Pentru a-și arăta respectul față de interlopi, Tzancă Uraganu a filmat ultimul său clip de manele chiar în casa acestora.

Melodia “Inimă de leu” este dedicată celebrilor Nuțu și Sile Cămătaru, cei doi interlopi cunoscuți, de altfel, pentru afinitatea pentru animale sălbatice și exotice. Mai mult, pentru filmare i-a invitat și pe moștenitorii celor doi frați Cămătaru. A apărut chiar și o fotografie, cu toții la masă, ascultând indicațiile regizorului. Nuțu Cămătaru, așezat în centru, pare a se simți foarte bine la filmări, cu atât mai mult cu cât aparițiile sale, rare de altfel, transmit mesaje care mai de care mai explicite.