Evenimentul ZileiEVZ SpecialIes la iveală poveștile de groază ale elitelor UE: „Toată lumea știa”

Ies la iveală poveștile de groază ale elitelor UE: „Toată lumea știa”

Ies la iveală poveștile de groază ale elitelor UE: „Toată lumea știa”
Faimosul politolog Olivier Duhamel, realizator de emisiuni radio,comentator de televiziune și șeful organismului care supraveghează faimoasa Sciences Po  a renunțat la toate posturile sale gras plătite după ce a fost acuzat de incesct într-o carte  publicată de fiica sa vitregă.

Victima nu a fost autoarea cărții, Camille Kouchner,  ci fratele acesteia, un adolescent, pe vremea aceea.

În cartea sa numită „La familia grande” care a fost publicată ieri,  Camille Kouchner scrie negru pe alb că Duhamel l-a abuzat în mod constant pe fratele ei geamăn, începând de la vârsta de 14 ani, ceea ce reprezintă infracțiunea de incest conform legislației franceze. Într-o declarație publicată de cotidianul Le Monde, fratele, care este identificat în carte cu numele „Victor”, a declarat: „Confirm că ceea ce a scris sora mea despre acțiunile lui Olivier Duhamel față de mine este corect”.

Duhamel nu zice nici da, nici ba

Într-o postare pe Twitter, Duhamel, astăzi în vârstă de 70 de ani,  afirmă că a decis să demisioneze ca urmare a „atacurilor personale” împotriva sa și pentru a nu implica  instituțiile la care lucrează în acest scandal. Politologul s-a ferit să dea ochii cu presa. Singura sa declarație a apărut în săptămânalul L’Obs: „Nu reacționez și nu am nimic de spus. Orice aș putea spune ar fi, în orice caz, deformat, nu știu.”

Un secret cunoscut de toată lumea

Să nu vă imaginați că secretul s-a aflat după 30 de ani. Toată lumea din cercul exclusivist al lui Duhamel știa despre violuri. Și nimeni nu a vorbit. Nici măcar tatăl băiatului, nimeni altul decât fostul ministru francez Bernard Kouchner, cofondatorul Medicilor fără frontiere.


China pregătește războiul cu SUA. Rachetele invizibile au băgat spaima în Pentagon


Kouchner o recunoaște deschis, exprimându-și cu un tupeu care frizează nebunia admirația pentru „curajul fiicei Camille”. Mai mult,  Kouchner a transmis, prin intermediul avocatului său, că „un secret greu ne-a apăsat prea mult timp, din fericire acum  această apăsare s-a încheiat”.

Secretul a fost într-adevăr cunoscut de multă vreme – de Camille Kouchner, de mama ei, de fratele ei mai mare Julien și de tatăl ei, Bernard Kouchner, printre alții, scrie sora victimei. O parte din dificultatea familiei de a rupe tăcerea, spune ea, consta în încercarea de a trece peste afecțiunea pe care o simțeau față de Olivier Duhamel și frica pentru ceea ce avea să i se întâmple, de realitatea teribilă a a faptelor sale.

Ce ni se întâmplă după moarte? Întâlnirea paranormală pe care a trait-o un bărbat în moarte clinică

„Foarte repede”, scrie Cami, „microcosmosul oamenilor la putere, Saint-Germain-des-Prés, a fost informat. Mulți oameni știau și majoritatea pretindeau că nu se întâmplase nimic. ”, „Această tăcere nu este doar lașitate. Unii sunt încântați să stea liniștiți. Această obligație atestă apartenența lor la o anumită lume.

Procuratura franceză a anunțata  imediat că deschide o anchetă împotriva lui Olivier Duhamel pentru viol asupra unui minor și agresiune sexuală, scrie The New York Times.

Un scurt comentariu cred că se impune. În lumea noastră, Drasius Kedys, lituanianul care a răzbunat, cu prețul vieții, până la urmă, ororile la care a fost supusă fetița lui de o reșea de pedofili este înfierat pentru că a luat justiția în propriile mâini. De cealaltă parte, se află Bernard Kouchner, care n-a ridicat un deget pentru a-și apăra băiatul,dar  va rămâne un reper moral pentru toată suflarea progresistă.

Continentul Atlantida a fost descoperit? Structuri gigantice, pe fundul mării

 


Accesează: