Evenimentul Zilei > EVZ Special > Rona Hartner divorțează. Căsătoria ei n-a rezistat decât doi ani
Rona Hartner divorțează. Căsătoria ei n-a rezistat decât doi ani

Rona Hartner divorțează. Căsătoria ei n-a rezistat decât doi ani

Actrița Rona Hartner a anunțat că pune punct căsătoriei sale cu Herve Camilleri după ceva mai mult de doi ani de la momentul în care au spus „DA”.

Actrița Rona Hartner a decis să divorțeze după aproape doi ani de la căsătorie. Ea a făcut acest anunț despre divorț în direct, la un post de televiziune, precizând că a fost o decizie extrem de dificilă.

Actrița Rona Hartner a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată pe Pro TV pentru a-și promova cel mai nou single muzical. După ce le-a cântat gazdelor, cunoscuta artistă de origine română a făcut un anunț surprinzător, pe care nici unul dintre cei prezenți nu-l anticipau.

Rona Hartner a dezvăluit că ea și soțul ei, DJ-ul francez Herve Camilleri, au decis să pună punct căsătoriei și să se despartă. Cunoscuta actriță a dezvăluit că ea și soțul său s-au separat deja de o lună și jumătate, iar Rona Hartner a povestit că aceasta a fost o perioadă dificilă pentru ea. Astfel, Rona Hartner și Herve Camilleri nu au petrecut Paștele împreună.

„Divorțăm! Nu glumesc. Nu dau nici o declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat. Deci nu o să afle nimeni niciodată nimic. Asta este singura soluție. Asta este. (…) De o lună și jumătate suntem separați și eu am păstrat casa pentru că era pe numele meu”, a declarat artista.

Cei doi au rămas în relații bune

Artista susține că, în ciuda deciziei de a se despărți, a rămas în relații bune cu viitorul fost soț, Herve.

„Asta e situația! Drumurile noastre s-au despărțit. (…) Dacă nu am vorbit o lună și jumătate despre această chestie înseamnă că a fost destul de greu, dar cred în continuare că Dumnezeu este acea lumină în întunericul vieții noastre și că oamenii au atât de multe probleme, încât nu e cazul să mai vorbesc și eu despre problemele mele”, a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner și Herve Camilleri s-au căsătorit în anul 2019, după un an de relație. Cei doi și-au unit destinele într-un restaurant de pe Coasta de Azur. Căsătoria nu a durat, după cum se vede, foarte mult, cei doi hotărând să-i pună capăt după aproximativ doi ani.

sursa foto: www.protv.ro