Evenimentul Zilei > Monden > Cum a afectat-o pandemia pe Rona Hartner. E serios
Cum a afectat-o pandemia pe Rona Hartner. E serios

Cum a afectat-o pandemia pe Rona Hartner. E serios

În scurt timp Rona Hartner va aniversa primul ei an de femeie măritată a doua oară. În toamna anului trecut artista stabilită în Franța i-a spus ”Oui” DJ-ului francez Hervé Camilleri. Cei doi aveau o relație de mai mulți ani.

După trei tentative de suicid, o persoană misterioasă salvatoare, cu identitate necunoscută și după mesaje emoționante de la chimioterapie, Rona Hartner a învins cancerul și trăiește fericită. Zilele acestea și-a încântat fanii cu imagini și întâmplări din viața ei. A fost în pelerinaj, s-a recules și s-a rugat, dar mai ales s-a bucurat, împreună cu mama sa, de zile însorite la plajă.

Toate astea după ce pandemia i-a dat niște planuri peste cap. A doua petrecere de nuntă, amânată de pandemie

La 47 de ani, Rona Hartner are în sfârșit toate motivele de bucurie. S-a vindecat de cancer de colon și e măritată  cu un bărbat care o iubește nespus. Bucuria a fost așa de mare încât la nuntă a chemat necunoscuții de pe stradă din Toulon, orașul francez unde trăiesc cei doi, pe Coasta de Azur.

O lună mai târziu, în secret, a urmat căsătoria religioasă într-o biserică ortodoxă din România. Rona Hartner plănuia ca anul acesta să facă și o nuntă pentru rudele și prietenii din țară. Din păcate, pandemia i-a dat planurile peste cap.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.