Locația aleasă de Bill Gates este „una dintre cele mai prestigioase și ultra-exclusive comunități de cluburi din SUA”, a declarat un apropiat sub anonimat. Se spune că miliardarul s-ar fi ascuns din cauza relatărilor în mass-media după anunțul divorțului.  Sursa a mai declarat că Bill Gates se afla la conacul său de 12,5 milioane de dolari de la Clubul Vintage şi va sta aproximativ de trei luni.

Bill Gates se ascunde în conacul său de la clubul de golf al miliardarilor din California

Miliardarul, în vârstă de 65 de ani, va sta câteva luni în casa sa de milioane de dolari de la The Vintage Club din Indian Wells. O sursă a declarat: „Bill a văzut clar acest divorț de multă vreme”.

Bill Gates a fost observat săptămâna aceasta la The Vintage Club împreună cu fiica sa de 25 de ani Jennifer Gates și logodnicul ei, milionarul egiptean Nayel Nassar, potrivit sursei Page Six.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Gates deține un conac pe acea proprietate a cablului şi se mândrește cu membri precum miliardarii Charles Koch, Philip Anshultz și Dennis Washington.

Prețurile locuințelor de acolo  variază de la 2,3 milioane de dolari la 20 de milioane de dolari. Proprietatea are un club de 85.000 de metri pătrați plasat în centru, o serie de restaurante și un spa de lux și două terenuri de golf clasificate la nivel național, cu 18 găuri, proiectate de Tom Fazio.

Melinda Gates s-a retras pe o insulă exclusivistă. O noapte costă o avere. Video

Stațiunea de golf Vintage Club din California:

Indian Wells | golf - The Vintage Club Turns 35 Years Young

Bill și-a semnat actele de divorț în Palm Desert, California – unde se află The Vintage Club – în timp ce Melinda Gates a semnat actul de divorț în Bellevue, Washington, la casa familiei Gates de 130 de milioane de dolari și sediul fundației lor.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Sursa a adăugat că The Vintage Club „Este locul perfect al lui Bill să se ascundă de oricine dorește să-l întrebe despre divorțul său sau despre presupusele sale legături cu Epstein”. Este unul dintre locurile cele mai bine păzite din America, mai spune sursa.

Bridgitt Arnold, o purtătoare de cuvânt a lui Gates, a declarat în 2019 că magnatul software și Epstein s-au întâlnit de mai multe ori pentru a discuta probleme legate de filantropie. „Bill Gates regretă că s-a întâlnit cu Epstein și recunoaște că a fost o eroare de judecată să facă acest lucru”, a spus ea la acea vreme.

Gates spus despre relația sa cu Epstein: „L-am întâlnit. Nu am avut nicio relație de afaceri sau prietenie cu el”.