Cristina Dobre, șofer pe autobuz, a câștigat „Omul anului în Anglia”. Ce spun britanicii

Cristina Dobre, șofer pe autobuz, a câștigat „Omul anului în Anglia”. Ce spun britanicii Cristina a întrunit cele mai multe voturi din partea membrilor comunității Hertford. Sursa Foto: Facebook

Comunitatea Hertford din Anglia și-a ales recent „Omul anului”. Acest titlu a fost câștigat de o româncă, șoferiță de autobuz. Ea este originară din București și a reușit să adune cele mai multe voturi în comunitate.

Cristina Dobre a fost declarată ieri omul anului de către comunitatea din orașul Hertford. Cristina a beneficiat de suportul uriaș al călătorilor care au mers cu autobuzul 333, pe ruta dintre localitățile Hertford si Bengeo din Anglia.

Cristina Dobre lucrează ca șofer de autobuz în Anglia

Românca este apreciată de comunitate pentru comportamentul prietenos de care dă dovadă:

„Pentru noi toți, cei care mergem cu autobuzul ei, Cristina este minunată și foarte prietenoasă, la fel ca o rază de soare. Ne face ziua mai frumoasă", a spus unul dintre susținătorii româncei, conform platformei "I Love Hertford!".

Ne puteți urmări și pe Google News

Felicitări, Cristina!”, este mesajul postat pe contul Anunțul UK.

O româncă a câștigat titlul de Omul Anului în Anglia

Cristina a adunat felicitări și din partea românilor

Oamenii din comunitatea în care trăiește Cristina nu au fost singurii care au felicitat-o. Românii au fost, de asemenea, impresionați de aceasta:

„Felicitări, asta e despre România, OAMENI frumoși la chip și suflet!!! (...)

La mai multe satisfacții tuturor românilor, că ne-au pus false etichete până și cele mai slabe nații din toate punctele de vedere. Enough it's enough! RESPECT doamnei!”, este unul dintre comentarii.

Cetățenii britanici, impresionați de româncă

Se pare că românca a reușit să îi impresioneze pe cei care călătoresc cu autobuzul 333:

„Este o prezență superbă. Ea îi vede pe toți și îi face să se simtă parte din ceva. O iubesc pe Cristina noastră”, se arată într-un alt comentariu.

„Suntem 100% de acord cu acest lucru. Ca bunici care vin la Bengeo pentru a avea grijă de cei doi nepoți o dată pe săptămână, și care folosesc ocazional acest autobuz, suntem mereu uimiți de zâmbetul, prietenia și interacțiunea ei cu copiii. Cei doi nepoți ai noștri au mereu grijă de ea și îi fac semn cu mâna. Bravo Cristina!”, spune un alt utilizator.

Inițiatorii campaniei au prezentat momentul în care au mers să-i înmâneze Cristinei diploma. Reacția cetățenilor din autobuz a fost una excepțională, după ce au început să o aplaude în cor.