Evenimentul ZileiInternationalRomân expulzat din Italia după ce a ajuns de 45 de ori la spital într-o singură lună. Caz incredibil de rușinos

Român expulzat din Italia după ce a ajuns de 45 de ori la spital într-o singură lună. Caz incredibil de rușinos

Român expulzat din Italia după ce a ajuns de 45 de ori la spital într-o singură lună. Caz incredibil de rușinos
Un român a fost expulzat din Italia după ce a dat mari bătăi de cap carabinierilor, cât și medicilor din spitalele de urgență. E de necrezut ce a putut să facă conaționalul nostru, situația fiind una fără precedent.

Potrivit Messaggero Veneto, bărbatul a fost suprins în stare avansată de ebrietate și dus la spital de 73 de ori de către polițiștii italieni, iar 45 dintre situații au avut loc de la începutul anului.

În 49 din totalul cazurilor, românul a fost transportat de polițiști la camera de urgență a spitalului Pordenone.
Cea de-a 73 beție a fost însă cu mare ghinion pentru român, deoarece italienii au decis să-l trimită în țara-mamă, ca să nu le mai țină camera de garda ocupate și nici forțele de ordine.

Bărbatul a primit, acum, interdicție de a intra în Italia vreme de 5 ani și a fost trimis în țară cu o cursă Veneția-București.

„Petrecărețul” se afla în Italia din 2003. A lucrat la o firmă din orașul Friuli, însă nu a venit decât câteva zile la serviciu, scrie presa italiană.
Ordinul de expulzare a fost confirmat de Tribunalul din Trieste. Magistrații au notat în decretul de expulzare că acesta „a fost adoptat din motive de siguranță publică”.


Accesează: