Evenimentul Zilei > Social > Revenire de senzaţie în televiziune. O legendă a micului ecran, din nou „pe sticlă”
Revenire de senzaţie în televiziune. O legendă a micului ecran, din nou „pe sticlă”

Revenire de senzaţie în televiziune. O legendă a micului ecran, din nou „pe sticlă”

Mădălin Ionescu a ajuns la o înţelegere cu Metropola TV şi va realiza talk show-ul „Mădălin Ionescu Show”, la televiziunea Consiliului Local din Voluntari.

Revenire de senzaţie în televiziune. O legendă a micului ecran, din nou „pe sticlă”. În mai puțin de-o săptămână, prezentatorul, realizatorul și moderatorul TV Mădălin Ionescu va reveni „pe sticlă”. El va putea fi urmărit la nivel național, la Metropola TV. Conform comunicatului de presă, Mădălin Ionescu Show „este un talk show cu atitudine”. Producţia „va prezenta poveștile ce merită a fi spuse, ale unor oameni cunoscuți sau, de ce nu, complet necunoscuți”.

Revenire de senzaţie în televiziune

Reprezentanţii Metropola TV şi-au propus ca prin acest talk show să acopere „o paletă largă de domenii de interes din actualitatea socială și de interes a zilei”. „Emisiunea Mădălin Ionescu Show va fi difuzată zilnic, de luni până joi, în intervalul 22:00 – 24:00, la Metropola TV. Prima reîntâlnire cu Mădălin Ionescu va avea loc luni, 22 februarie, de la ora 22:00, iar din această săptămână emisiunile Metropola TV vor putea fi urmărite la nivel național.

Recomandarea este ca telespectatorii din toată țara să rescaneze canalele operatorilor de cablu, astfel încât să poată găsi mai ușor Metropola TV, care poate fi urmărită pe RCS&RDS digital pe canalul 165, TELEKOM pe canalul 804, INES IPTV HD, NextGen SD, analog/digital pe canalul 12, ORANGE TV pe canal 38 & Orange TV GO, precum și în rețeaua Vodafone pe canalul 804.

Metropola TV negociază şi cu alte vedete

Negocierile sunt în derulare, iar în această săptămână urmează să aflați ce alte vedete vor realiza emisiuni la Metropola TV și cum va arăta grila de programe din 22 februarie”, se arată în comunicat. Metropola TV are un program generalist încă de la momentul lansării, în august 2020. Postul oferă publicului o gamă variată de emisiuni, producții proprii.

În 2021, televiziunea a trecut de la zona metropolitană București–Ilfov la acoperire națională. Ea se află printre noutățile must carry din 2021. Echipa Metropola TV a realizat acest proiect în timp-record. Obiectivele sunt legate de diversificarea programului cu „emisiuni extrem de interesante, pentru toate categoriile de vârstă”.

„Mădălin Ionescu a intrat în presă în 1995, ca editorialist al unor publicaţii importante precum Cotidianul și România Liberă. În televiziune a debutat la Realitatea TV, ca prezentator de știri și realizator al emisiunii Adevărul din spatele adevărului. A prezentat Miezul problemei la Național TV, apoi Acces Direct la Antena 1.

În 2015, Radar de Media i-a acordat premiul pentru cea mai sexy vedetă masculină. Din 2010, Mădălin Ionescu s-a aflat la Kanal D, unde a prezentat inițial emisiunea Drept la țintă, apoi WowBiz. În ultimii doi ani, Mădălin s-a dedicat familiei și proiectelor personale, devenind realizator de talk-show-uri online pe pagina lui de Facebook”, precizează sursa citată.

metropolatv metropolatv.ro