Evenimentul Zilei > Monden > Mădălin Ionescu, desfigurat! Cum a ajuns să arate atât de îngrozitor
Mădălin Ionescu, desfigurat! Cum a ajuns să arate atât de îngrozitor

Mădălin Ionescu, desfigurat! Cum a ajuns să arate atât de îngrozitor

Fanii lui Mădălin Ionescu, dar și persoanele apropiate au rămas interzise după ce vedeta a postat un selfie, în care apare desfigurat.

Din fericire, internauții s-au înșelat. Vedeta nu a fost bătută, așa cum mai mulți au crezut.

“Da… nasol! Știu! Eu sunt ăsta… Zici ca am fost bătut o săptămână. Am rămas șocat cand m-am văzut în oglindă. Persoana care m-a desfigurat este… Petra. Da… E în faza «»make-up artist» .😀😜 Machiaj profesionist, ce să mai vorbim ?! @iamprincesspetra”, a scris Mădălin Ionescu pe o rețea de socializare.

“M-am speriat, Mădălin” , “Bine, tati!!!”, “Ce ușurare, ufff”, “Foarte bine știe Petra s machieze ❤❤❤😂😂😂” sunt câteva dintre comentariile scrise din dreptul postării.

 

Chiar dacă are trei copii și o căsnicie frumoasă, Mădălin Ionescu a trecut printr-o adevărată dramă atunci când a aflat că fiul său suferă de o afecțiune gravă.

Mădălin Ionescu are doi copii din căsnicia anterioară. Un băiat și o fată, de care a avut grijă chiar și după divorț. Fiul său Filip, însă, din nefericire suferă de o afecțiune gravă. Hemipareza (rezultătă dintr-o leziune de neuron). Boala aceasta i-a afectat limbajul și adolescentul are tulburări senzoriale şi cognitive.

Și mai dureros este că Filip s-a născut perfect sănătos. Dar când avea doar două luni a făcut varicelă şi din cauza lipsei vaccinului s-au declanșat problemele neurologice grave.