Daniel Buzdugan, fără secrete la EvZ TV. Povești din spatele camerelor de televiziune

Daniel Buzdugan, fără secrete la EvZ TV. Povești din spatele camerelor de televiziune

Cu toate că se bucură acum de statutul de vedetă, Daniel Buzdugan a fost nevoit să muncească de la 15 ani. Iar uneori nici nu a fost plătit pentru munca sa.

Daniel Buzdugan, fără secrete la EvZ TV. Povești din spatele camerelor de televiziune. Vedeta a recunoscut în emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.ro: „Andreea Marin e un zbir!”

Deși a făcut un liceu Economic, Daniel Buzdugan a fost colaborator la Opera Română din Iași, făcând figurație. De fapt, a început să-și câștige proprii bani la 15 ani. A cunoscut de tânăr valoarea banilor.

„Pentru mine a fost esențial lucrul ăsta, să muncesc de la 15 ani și jumate. Mama era casnică, pentru că eu m-am născut la 7 luni și am avut 1kg și 100 grame. Mulți doctori îi spuneau „Domnule, nu mai are nicio șansă vietatea asta să trăiască”. Ea s-a sacrificat pentru mine, n-a muncit și trăiam din salariul tatălui, care era milițian”, a dezvăluit vedeta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Buzdugan a vândut și ziare în Gara din Iași. Pe lângă faptul că scria și la ziar, acesta s-a înțeles cu directorul ziarului „Jurnalul” să îl și vândă direct oamenilor.

„Făceam interviuri cu vedete, impresii din locurile pe care le vizitam. Făceam tot felul de reportaje prin căminele studențești din Iași. Atunci, la vremea respectivă, să ai o legitimație de jurnalist, era... Intrai la orice bairam”, a mai spus vedeta Radio Zu.

BUZDUGAN:

Daniel Buzdugan, fără secrete la EvZ TV. „Eu sunt actor... O să mă îngrămădesc aici cu toată lumea?”

Primul job la un radio, a fost la Radio Vox T, al doilea radio privat din Iași. Era deja student la Teatru și, într-o zi s-a dat concurs la Radio. Doar că, odată ajuns la sediul radioului, în Dealul Copoului, a dat cu ochii de sute de tineri, care așteptau să-și încerce șansa.

„Am stat și m-am uitat și mi-am spus, „Păi, stai puțin, eu sunt actor, sunt student la Teatru... O să mă îngrămădesc aici cu toată lumea? ”, a povestit acesta.

Șansa lui, însă, s-a numit un coleg de-al său, care lucra deja la acel radio și care l-a chemat la un interviu. Colegul său era Cosmin Chivu, iar acum este în America, unde predă lecții de actorie, la New York Studio, fiind coleg cu Al Pacino și Robert de Niro.

Daniel Buzdugan a lucrat primii ani în radio fără bani

În mod surprinzător, Daniel Buzdugan a intrat pentru prima oară în radio ca invitat.

„Eu imitam toți profesorii, toate personalitățile politice din vremea respectivă. De la Ceaușescu, Iliescu, Năstase... pe toată lumea. Îi imitam și pe profesorii din facultate. Și, după ce m-au chemat la câteva emisiuni, cei care aveau radio-ul respectiv mi-au zis „Nu vrei tu să-ți dăm o emisiune?” Și așa am ajuns să lucrez în radio.

Ani și ani de zile am lucrat fără bani. Pentru că îi întrebam, „Dar carte de muncă nu-mi faceți?” Tot timpul băteam la ușă la ei să-mi facă carte de muncă. Și, la un moment dat, am plecat la un alt post de radio, Radio Nord-Est. Era postul de radio al ziarelor Monitorul”, a declarat Daniel Buzdugan.

Image result for daniel buzdugan si andreea marin

Daniel Buzdugan a recunoscut: „Andreea Marin e un zbir!”

După radio, a urmat TVR Iași, unde a lucrat la o emisiune pentru copii, „Țara lui Piticot”, alături de Andreea Marin. Personalitatea boemă a lui Daniel Buzdugan s-a izbit de profesionalismul „de gheață” al celei care avea să devină peste ani și ani Zâna Surprizelor.

„Andreea era o fată superbă, o fată elegantă, dar... era un zbir! Ceea ce a fost bine. Zici că era producător american. Orice spui, trebuie scris. Eu fiind și de radio, în perioada respectivă, spuneam „Andreea, spune-mi ce să spun, că eu acum imediat împletesc niște...”

Zice:, „Nu,nu, nu! Aici e pe ce e scris. Că nu ne putem juca așa cu improvizația. Că poate iese, poate nu iese”. A fost o perioadă superbă”, a mărturisit vedeta Radio Zu.