Evenimentul Zilei > Social > Metropola TV. Soțul Gabrielei Firea va avea canal de știri la Voluntari
Metropola TV. Soțul Gabrielei Firea va avea canal de știri la Voluntari

Metropola TV. Soțul Gabrielei Firea va avea canal de știri la Voluntari

Primăria Voluntari, condusă de Florentin Pandele (foto), a primit licență pentru un post de televiziune - Metropola TV.

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a decis acordarea unei licențe TV pentru postul care va fi finanțat de Consiliul Local Voluntari.

Metropola TV nu va fi un canal propagandist, ci va reda „știrile și evenimentele bune care se întâmplă în București și Ilfov”, conform unuia dintre coordonatorii proiectului, Alex Căutiș, potrivit paginademedia.ro.

Nu înseamnă că dacă e finanțată de Consiliul Local Voluntari trebuie să aibă doar știri din Voluntari. Nu este televiziunea lui Pandele, ci a Consiliului Local Voluntari Îmi doresc să fie un model și pentru alte primării. Nu este un canal propagandistic.

Ne dorim să umplem un gol care e în mass-media națională. Televiziunile au creat o apetență pentru subiecte negative Cum ar fi crimele sau tragediile. Televiziunile nu se înghesuie să difuzeze subiecte pozitive și despre oamenii care fac lucruri lăudabile.

Vrem să scoatem în evidență lucruri exemplare care pot da oamenilor satisfacție. Știrile cu iz negativ fac astăzi carieră, rating.

Îmi doresc ca știrile să fie făcute într-un stil deontologic. Ne dorim să avem știri din alt spectru, să facem știri din lucrurile bune care se întâmplă în București și Ilfov”, le-a mai spus Căutiș membrilor CNA.

Postul de televiziune va avea sediul în Casa Presei și va lua startul, deocamdată, cu zece angajați.