Evenimentul Zilei > Monden > Reuniunea de Crăciun a Familiei Regale: Vor fi Harry și Meghan invitați? „Se tem… Ce bombe ar putea să mai apară?”
Reuniunea de Crăciun a Familiei Regale: Vor fi Harry și Meghan invitați? „Se tem… Ce bombe ar putea să mai apară?”

Reuniunea de Crăciun a Familiei Regale: Vor fi Harry și Meghan invitați? „Se tem… Ce bombe ar putea să mai apară?”

Familia regală „nu poate să aibă încredere” în reuniunea de Crăciun la care, teoretic, ar trebui să participe și prințul Harry, de teamă că totul va ajunge în „memorii”. Membrii familiei ar putea să aprecieze ca fiind „foarte dificil” să-l invite pe prinț la o reuniune cu ocazia sărbătorilor de iarnă deoarece unii vor reprezenta „o sursă” pentru viitoarele memorii ale soțului lui Meghan Markle, relatează The Express.

Editorii memoriilor lui Harry vor „mizerii” despre Familia Regală

Biograful și comentatorul regal al prințului Harry, Angela Levin, susține că o reuniune între Familia Regală și Prințul Harry de Crăciun ar putea fi „pătată”, deoarece unele rude s-ar putea teme că ar putea fi menționate în scrierile lui Harry. Ducele de Sussex, care își va publica memoriile la sfârșitul anului 2022, va publica în viitoarea sa carte detalii despre perioada petrecută în familia regală și în armată, potrivit unor voci.

O sursă regală a declarat pentru Mirror că un „tsunami de teamă” s-a abătut asupra Familiei Regale din cauza cărții, iar comentatorul regal Levin susține că reîntâlnirea Prințului Harry cu Familia Regală ar „provoca suferință multor oameni”.

Se estimează că ducele de Sussex a primit un avans de 20 de milioane de dolari pentru scrierea memoriilor sale, expertul regal Jonathan Sacerdoti susținând că editorii vor dori „mizerii” despre familia regală pentru a-și recupera investiția.

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea să viziteze Familia Regală de Crăciun. „Calea pentru vindecarea rupturii din familie”

Editorul regal al Vanity Fair, Katie Nicholl, susține că există „planuri în curs de desfășurare” în legătură cu vizita Prințului Harry la Familia Regală, de Crăciun. Surse spun că îl va însoți și Meghan Markle, care-și va lua și copiii cu ea.

„Când Harry și Meghan au plecat, au spus clar că nu vor să renunțe la casa lor din Marea Britanie. Încă mai au Frogmore Cottage și planul lor era să se întoarcă în Marea Britanie.

Crăciunul este privit ca o oportunitate. S-ar putea să existe o relaxare, care ar putea deschide calea pentru vindecarea rupturii din familie. Asta își dorește, oricum, în mod cert, regina. Prințul Charles ar vrea să-și vadă nepoții. O întâlnire sugerează că lucrurile s-ar putea rezolva”, a spus editorul regal Katie Nicholl.

Reuniunea de Crăciun va provoca „multă suferință”

Biograful Levin și-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că o reuniune ar putea fi luată în nume de rău de unii membri ai Familiei Regale, care s-ar putea teme de memoriile prințului Harry. „Cred că ar provoca multă suferință multor oameni.

Regina ar fi încântată, pentru că îl adoră pe Harry – și, de asemenea, iubești un copil, chiar dacă nu ești de acord cu tot ceea ce face -, dar cred că pentru ceilalți membri ai Familiei Regale, este o perioadă destul de rigidă în care toată lumea ține un jurnal foarte explicit în care notează de cinci ori pe zi, chiar și ce trebuie să facă la o anumită oră.

Cred că va fi foarte, foarte dificil dacă vor veni la noi, pentru că sentimentul este că nu poți avea încredere în ei, iar ei ar putea folosi acest lucru pentru următorul lor documentar sau pentru următoarea lui carte”, a spus biograful regal Levin.

Tensiuni între membrii Familiei Regale. „Ce bombe ar mai putea să apară?”

Redactorul regal al Sunday Times Roya Nikkhah a spus că Harry și Meghan vor fi implicați în Jubileul de Platină al reginei, în februarie 2022. Cu toate acestea, ea susține că soții de Sussex ar putea fi prezentați doar „în umbră”, pentru a nu distrage atenția de la regină. Redactorul a spus că reuniunea de Crăciun va fi una „ciudată”, din cauza memoriilor lui Harry care urmează să fie publicate.

„Editorii [cărții lui Harry] au fost foarte vagi cu privire la momentul ales pentru publicare. Dar ei spun că va ieși spre sfârșitul anului viitor, adică va fi după principalele sărbători jubiliare. Dacă vor apărea până la jubileu anul viitor – și eu cred că așa se va întâmpla -, va fi destul de ciudat pentru Familia Regală, care își va pune următoarea problemă – ce va urma în viitoarele câteva luni? Ce bombe ar mai putea să apară?”, a spus redactorul Roya Nikkhah.

Oferind o declarație despre memoriile sale, Prințul Harry a spus: „Scriu această carte nu din poziția prințul care m-am născut, ci a omului care am devenit. Am purtat multe măști de-a lungul anilor, iar speranța mea este că, spunându-mi povestea – suișurile și coborâșurile, greșelile, lecțiile învățate – pot arăta că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”.