Evenimentul Zilei > Monden > Moștenirea lui Meghan Markle: Detaliile care scot totul la iveală. Sume impresionante, opulență și lux FOTO
Moștenirea lui Meghan Markle: Detaliile care scot totul la iveală. Sume impresionante, opulență și lux FOTO

Moștenirea lui Meghan Markle: Detaliile care scot totul la iveală. Sume impresionante, opulență și lux FOTO

Prințesa Diana a fost un simbol al modei și stilului, iar bijuteriile sale au fost invidiate în întreaga lume. După ce a murit - în anul 1997 -, multe dintre bijuteriile sale au fost văzute purtate public de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, însă și Meghan Markle, partenera prințului Harry, s-a ales cu o parte de moștenire. Chiar ultima apariție a acesteia dezvăluie o bijuterie care se număra printre preferatele mamei lui Harry, relatează The Express.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în anul 2018. De-a lungul timpului, Meghan a fost surprinsă în diverse fotografii purtând mai multe bijuterii ale Prințesei Diana. Ultima apariție a acesteia – este vorba despre fotografia de pe prima copertă a revistei TIME – dezvăluite un ceas Cartier Tank Française, una dintre bijuteriile preferate ale Prințesei Diana.

Ultima apariție a lui Meghan Markle: Ceasul Cartier Tank Française, una dintre bijuteriile preferate ale Prințesei Diana

Pentru apariția de pe coperta revistei TIME, Meghan Markle a purtat o ținută complet albă, accesorizată cu un ceas Cartier Tank Française, despre care se știe că era purtat frecvent de Prințesa Diana în anii 1990.

 

După moartea prințesei, testamentul acesteia a stabilit ca bijuteriile sale să fie împărțite între fii. Prințul William ar fi aces ceasul Cartier, în timp ce Harry a ales inelul de logodnă al mamei sale. Pentru că William a decis să o ceară în căsătorie pe Kate Middleton, însă, surse spun că cei doi frați au făcut schimb de bijuterii.

Astfel, Meghan Markle a moștenit ceasul pe care l-a purtat în ultima sa apariție, iar Kate poartă inelul de logodnă al Prințesei Diana.

Inelul de logodnă al lui Meghan, parte din colecția de bijuterii a mamei Prințului Harry

În anul 2017, când a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle, Prințul Harry a ales un inel cu diamante din colecția de bijuterii a mamei sale.

Diamantul central al inelului provine, însă, din Botswana, un loc cu valoare sentimentală pentru ambii soți întrucât în timpul relației lor, au vizitat țara africană și s-au implicat împreună în activități de voluntariat.

Diamantul central este flancat de alte două, ambele provenind din colecția de bijuterii a Dianei.

Inelul acvamarin, un „omagiu adus soacrei decedate”, ar putea valora peste 100.000 de lire sterline

După nunta cu Prințul Harry, Ducesa de Sussex s-a schimbat într-o rochie cu guler halter. În timp ce se îndrepta spre recepție, Meghan Markle a fost surprinsă pe deget cu inelul acvamarin al Prințesei Diana.

„Acest inel acvamarin uimitor a fost văzut prima dată pe degetul Prințesei Diana la sfârșitul anilor ’90, când Prințesa Diana a cerut Asprey’s să îl creeze, folosind o piatră care i-a fost dăruită de buna ei prietenă, Lucia Flecha de Lima. Se crede că piatra provenea din faimoasele mine Minas Gerais din Brazilia.

Flancată de diamante tăiate în formă de trapez, un amestec de bandă din aur galben și o montură din aur alb, acvamarinul tăiat în formă de smarald este curat și are o culoare consistentă și uniformă”, a spus Alexandra Michell, gemolog la Prestige Pawnbrokers

Potrivit expertului în pietre prețioase, inelul ar putea valora o sumă impresionantă de șase cifre. „Când Prințesa Diana a murit, inelul a fost lăsat prințului Harry, care l-a dăruit miresei sale, Meghan. Ea l-a purtat la recepția nunții lor din 2018, ca un omagiu adus soacrei sale decedate.

În 2018, inelul a fost estimat la 75.000 de lire sterline, cu toate acestea, dacă această piesă ar fi prezentată astăzi la licitație și cu o poveste atât de neconvențională în spate, aș crede că această piesă ar ajunge la peste 100.000 de lire sterline”, a mai spus Alexandra Michell.

Prințesa Diana i-a mai lăsat o moștenire lui Meghan Markle. Ce ascund cerceii cu fluturi

Prințesa Diana obișnuia să poarte o „pereche de cercei drăguți” cu fluturi. Bijuteria a fost purtată în repetate rânduri, în special în timpul unei călătorii din anul 1986 în Canada. După ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, Meghan a fost văzută și ea purtând aceeași pereche de cercei la mai multe evenimente.

Ultima oară a fost surprinsă purtându-i în timpul turneului cuplului de Sussex în Australia, în anul 2018.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: