Rețeta de pâine cu puține calorii a Andreei Marin. Secretul unei siluete de invidiat

Rețeta de pâine cu puține calorii a Andreei Marin. Secretul unei siluete de invidiat Andreea Marin, marcată de căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. „Nu a fost ușor”/ Sursă: Arhivă EVZ

Andreea Marin a explicat cum se face o rețetă de pâine sănătoasă și cu puține calorii. Vedeta a mărturisit că este foarte important să folosim ingredientele potrivite pentru a avea parte de o gustare de calitate.

Andreea Marin a explicat cum se face o rețetă de pâine care nu îngrașă. Vedeta a declarat că secretul este nu folosim făină de grâu. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a mai spus că evită carbohidrații pentru a avea o siluetă de invidiat și o viață sănătoasă.

„Pâinica promisă de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar cinci minute!

Evită făina tradițională, e o variantă gustoasă de pâine făcută în casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi).

Ne puteți urmări și pe Google News

Așadar:

- 65 g făină de migdale (cam 3 linguri cu vârf, o găsești online sau la Plafar)

- 2 ouă întregi

- 2 linguri de unt topit

- o linguriță mică de praf de copt

- sare după gust

- eu adaug, așa cum vedeți și în fotografia 2, diverse semințe și condimente: chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.

- când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de stevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove.

Amesteci totul într-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vrei poți sa mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea.

Sursa: Facebook

E tare gustoasă și în dieta mea pot mânca dacă vreau și carne, pește, fructe de mare, brânză, smântână, pot pune unt pe pâine, compensând cu grăsimi bune lipsa carbohidraților. Adaug mereu salate, legume, supe, ciorbe, ceai. Evit doar ce conține carbohidrați rafinaţi și zahăr, inclusiv fructele prea bogate în zaharuri, în rest am libertate, dar nu pot mânca oricum mult, organismul se reglează tare bine și nu îmi cere prea mult”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, secretul unei siluete de invidiat

Andreea Marin a mai spus că evită sucurile carbogazoase, să mănânce foarte târziu și cafeaua. Vedeta a mărturisit că și sportul este foarte important pentru a avea parte de o siluetă de invidiat.

„Eu evit băuturile carbogazoase, nu beau cafea oricum, deși ea e permisă, e posibil și un pahar de vin, însă nu e opțiunea mea acum.

Mișcare în aer liber, caut să fie jumătate de oră zilnic, excepții doar rar, când chiar nu pot dintr-o cauza bine motivată.

Seara mănânc cel mai târziu cu patru ore înainte de culcare și las spațiu între mese câteva ore, minim trei.

Sunt și alte detalii în dietă, nu doar aceste principii generale, dar care sunt specifice fiecărui om în parte, de aceea am făcut întâi analizele de sânge cerute de nutriţionista mea (...) care mi-a personalizat dieta în funcție de preferințele mele”, a scris Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, pe pagina de Facebook.