Soacra preferată a Andreei Marin. Vedeta o admiră pe mama fostului soț și în ziua de azi

Soacra preferată a Andreei Marin. Vedeta o admiră pe mama fostului soț și în ziua de azi Andreea Marin, marcată de căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. „Nu a fost ușor”/ Sursă: Arhivă EVZ

Andreea Marin, care a trecut prin trei divorțuri, a dezvăluit care a fost soacra ei preferată. Vedeta a declarat că o respectă și în ziua de azi și că îi mulțumește pentru căldura cu care a primit-o în familia ei.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au rămas în relații bune. Și cei doi copii, Violeta și Radu Ștefan Bănică, se înțeleg foarte bine. Aceștia au petrecut Paștele împreună și au postat o mulțime de fotografii.

„Cât sunteți de frumoși! Perfecțiune!”, „Cei mai discreți și educați copii! Superbi!!!”, „Doamne…câtă frumusețe și blândețe!”, „Felicitări celor două mame care au permis apropierea celor doi frați . Nu știu cât este Ștefan în viața lor, dar rezultatele mamelor sunt spectaculoase. Doi copii minunați”, au fost câteva dintre cuvintele fanilor.

„Frumoșii mei dragi”, a spus Andreea Marin despre fiica sa și fiul lui Ștefan Bănică din prima căsătorie. Vedeta a declarat de mai multe ori că se înțelege foarte bine cu Radu Bănică și că îl susține în tot ceea ce face.

Ne puteți urmări și pe Google News
andreea-marin-cu-radu-si-violeta

Sursă Instagram

„M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă”, a spus atunci fosta zână a surprizelor.

Soacra preferată a Andreei Marin

Chiar dacă a fost căsătorită de mai multe ori, Andreea Marin s-a înțeles cel mai bine cu mama lui Ștefan Bănică Jr. Și fosta jurnalistă Sanda Vlad-Liteanu a admirat-o pe fosta soție a băiatului său și a considerat că aceasta este potrivită pentru el.

mama lui Ștefan Bănică.

Sursă Facebook

Mai mult, fiica Andreei Marin a moștenit ochii albaștri de la bunica sa, Sanda Vlad-Liteanu, potrivit rețeteșivedete.

De curând, Andreea Marin a declarat că se înțelege foarte bine și cu mama actualului partener, Adrian Brâncoveanu. Aceasta a mai spus că își viziteaza soacra des.