Remus Cernea se numără printre cei 12 bursieri ai Startupers.club unde a urmat un curs de antreprenoriat pentru o perioadă de un an. “Ultimele luni au fost dedicate pornirii acestei noi afaceri inovative al cărui succes se va datora în mod determinant atât celor care deja sunt vegetareni ori vegani, cât și clienților care vor să testeze astfel de produse sau care țin post. Compania 'Green Vegan' va oferi street food vegan pe litoral (în prima fază), la rulote alimentate cu panouri solare”, informează fostul deputat PSD, ulterior independent, de Constanța, Remus Cernea, într-un comunicat de presă.

El anunță că începând cu data de 1 februarie 2019 “veți putea deveni clienți, parteneri ori investori în probabil prima companie românească care este deopotrivă verde (utilizând tehnologii prietenoase cu mediul, surse regenerabile de energie și recipiente din materiale reciclate) și vegană. Există numeroase companii verzi, dar care nu sunt încă vegane, și viceversa”.  Iar Green Vegan este o companie care “își va baza oferta de produse pe împlinirea acestei nevoi a clienților de a consuma alimente din ingrediente 100% vegetale, sănătoase și realizate prin tehnologii verzi”.

Remus Cernea ține să precizeze că va începe activitatea în zona turistică a litoralului românesc, iar o parte consistentă a profiturilor realizate va fi îndreptată spre salvarea delfinilor din Marea Neagră și spre susținerea ong-urilor care luptă pentru stoparea masacrelor delfinilor din Japonia și din Insulele Feroe, dar și a altor organizații care se ocupă cu protecția animalelor. “Este cunoscută activitatea mea îndelungată pentru protecția animalelor care s-a materializat, printre altele, prin legea adoptată de către parlament pentru stoparea utilizării animalelor la circuri. De asemenea, demersul meu pentru protecția delfinilor a atras pe scară largă interesul presei authtone și internaționale”, explică Remus Cernea.

 

Te-ar putea interesa și: