Gică Popescu, președintele echipei FC Viitorul, nu este de acord ca fotbaliștii săi să fie nevoiți să stea în cantonament mai mult de două săptămâni. Fostul internațional a explicat că elevii lui Gică Hagi vor sta la hotelul „IAKI”, ce va fi închis publicului și vor fi supuși la trei testări.

„Jucătorii vor rămâne în cantonament pentru două săptămâni, la Hotelul IAKI, care nu va fi deschis publicului larg până la 1 iunie. Vom face trei testări, iar la finalul celor două săptămâni sperăm să putem trimite jucătorii acasă.

La fiecare două săptămâni se vor face noi evaluări din partea Ministerului. Ne vom supune regulilor care vor fi impuse. E foarte dificil ca jucătorii să stea două săptămâni în cantonament. Toți au familie, e mult mai bine să stea acasă. Desigur, cu anumite reguli stricte.

Ai un alt moral când vii la stadion direct de acasă. Stai în cantonament două săptămâni. Nu putem să ne batem joc de jucători. Este imposibil să-i ținem atâta timp în cantonament. O să sară pe geam după patru săptămâni. Facem poliție cu jucătorii? Nu putem să-i ținem la infinit în cantonament, terminați cu scenariile astea apocaliptice”, a spus Popescu la Digi Sport.