De data aceasta, cei doi au acaparat prim-planul cu o scrisoare către o organizaţie caritabilă.

În respectivul document redactat la 19 iunie, pe lângă cuvintele de apreciere, mai există ceva ce a atras atenţia celor care îi urmăresc.

Deşi au renunţat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice, cei doi au folosit o coroană deasupra monogramei H&M (n.r. Harry şi Meghan).

Pe reţelele de socializare a pornit astfel o dezbatere de amploare cu privire la folosirea coroanei în scrisoarea de mulţumire pentru cei de la StreetGames.

„Pot fi la mai mult de 5.000 de mile (n.r. – distanţă de UK), dar asta nu i-a oprit pe Meghan Markle și Prințul Harry să-și arate sprijinul pentru cauzele importante din Marea Britanie.

Cuplul este în prezent blocat în LA cu fiul lor Archie Harrison, în vârstă de un an, după ce a renunţat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale pentru a-și croi propriul drum.

Și de când s-au mutat în Los Angeles, ei s-au ocupat de munca de caritate, precum și de sprijinirea mișcării Black Lives Matter.

Acum, perechea a găsit timp să trimită o scrisoare afectuoasă organizaţiei caritabile sportive naționale StreetGames, care ajută tinerii din zonele defavorizate.

Însă unii utilizatori de pe reţelele de socializare au rămas deranjaţi de decizia lui Harry și Meghan de a-și folosi monograma comună H&M cu o coroană deasupra, în ciuda distanțării lor.

Cu toate acestea, ei au decis să nu se numească Ducele și Ducesa de Sussex sau să folosească un titlu HRH și au semnat în schimb scrisoarea cu Harry & Meghan”, arată Daily Star.

Aceeaşi sursă a notat şi câteva dintre comentariile cu privire la acest subiect:  „Trebuie să scoată coroana respectivă din sigla M. / Fără coroană, fără drepturi! / Ea este încă regală, ducesă și căsătorită cu fiul unui viitor rege. Nu există niciun motiv pentru a fi scoasă coroniţa.”

Alții au subliniat că Prințesa Diana și Sarah Ferguson, Ducesa de York, au continuat la râdnul lor să folosească o coroană pe scrisori în urma divorțurilor de Prințul Charles și Prințul Andrew.

Sursa: Daily Star