Chiar dacă au renunţat la statutul de membrii regali seniori, Regina Elisabeta a II-a se aştepta ca Prinţul Harry să se întoarcă în Regatul Unit şi să pună umărul în actuala criză generată de pandemia „exportată” de China.

Şi alţi membri regali se aşteptau la acelaşi lucru, dar când au văzut că Ducele şi Ducesa de Sussex s-au mutat din Canada în SUA, la Los Angeles, au declarat că sunt „îngroziţi” de această decizie a lor.

The Sun anunţă că feţele regale se aşteptau ca rebelii „să reconsidere revenirea în Marea Britanie pentru a ajuta Familia Regală în efortul naţional de luptă împotriva epidemiei generate de Coronavirus.”

Cu atât mai întemeiate erau aceste aşteptări după anunţul în care inclusiv Prinţul Charles a fost testat pozitiv cu temutul Covid-19, iar Regina Elisabeta a II-a intrat în autoizolare.

Rumoarea în rândul Familiei Regale este cu atât mai mare după ce azi, presa tabloidă din Marea Britanie a dezvăluit cât de convingătoare a fost Meghan Markle în relaţia cu Prinţul Harry. Scopul ei? Unul care înseamnă independenţă şi zeci de milioane de dolari… Toate detaliile incendiare ale acestei afaceri pot fi citite AICI.