Evenimentul Zilei > Monden > Vicleana Meghan Markle l-a convins pe Harry! Prinţul nici n-a mirosit capcana fină
Vicleana Meghan Markle l-a convins pe Harry! Prinţul nici n-a mirosit capcana fină

Vicleana Meghan Markle l-a convins pe Harry! Prinţul nici n-a mirosit capcana fină

Detalii noi şi cu adevărat incendiare ies la suprafaţă din interiorul cuplului format din Prinţul Harry şi Meghan Markle.

Se pare că actriţa americană a fost cea care l-a convins pe Ducele de Sussex să renunţe la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice.

Conform Daily Star, Meghan „a visat la Hollywood”, iar „fascinatul” Harry „n-a avut nevoie să fie convins”. Cei doi au făcut pasul în spate şi s-au îndepărtat de Familia Regală Britanică la 31 martie, s-au mutat în Canada şi recent au ajuns în SUA, la Los Angeles.

O sursă din anturajul actriţei a dezvăluit că aceasta este „foarte mulţumită” că Ducele de Sussex nu a opus rezistenţă când i-a prezentat planurile sale.

Iată ce a spus o sursă pentru The Sun: „Cred că ea şi-a dorit întotdeauna să revină aici, mereu a visat la stilul plin de viaţă de la Hollywood şi la acest gen de ţintă. Şi nici nu cred că a fost atât de greu să-l convingă pe Harry.

El a fost lovit şi fascinat de toată treaba. Nu cred că ea a trebuit să-i sucească mâna pentru a reveni la Hollywood.

Acum ea este înapoi acasă, lângă mama ei, lângă prieteni şi echipa de PR. Nu trebuie să mai ceară permisiunea celor din Familia Regală pentru cum să-şi trăiască viaţa şi poate dobândi venituri din tot felul de domenii.

Harry ar fi făcut tot ce dorea ea chiar şi când era doar o actriţă americană. Totul este negociabil pentru ea, iar când lucrurile nu sunt în favoarea ei, ea este pregătită să-şi reducă pierderile.”

Iniţial, se afirmase că fostul cuplu regal plecase din Canada din cauza temerilor legate de pandemia generată de Coronavirus, dar acum, în lumina acestor noi dezvăluiri, se pare că toate s-au legat favorabil. Mai ales pentru Meghan…

O altă sursă afirmase că Prinţul Harry şi Meghan Markle se mutaseră din Canada pentru a evita sistemul dublu de impozitare.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: