Regina Elisabeta adora lucrurile nereușite. Simțea adrenalină când ceva mergea prost

Regina Elisabeta adora lucrurile nereușite. Simțea adrenalină când ceva mergea prost Regina Elisabeta a II-a. Sursa foto: Twitter

Regina Elisabeta a II-a „iubea” când lucrurile nu mergeau bine pentru că „îi condimenta viața”, a spus un consilier al Familiei Regale. El a declarat că regretata suverană se simțea minunat în pielea ei și că nu era afectată de eșecuri.

Regina Elisabeta nu era orgolioasă

„Regina nu avea orgoliu, se simțea atât de bine în ea însăși, dar îi plăcea când lucrurile mergeau prost. Dacă un tort nu se tăia sau o placă nu se dezvelea, pentru că totul era atât de perfect organizat, îi condimenta viața când lucrurile mergeau prost.”, a spus acesta.

Consilierul Cohen a încheiat colaborarea cu Familia Regală în 2019. Acesta a declarat că „cele mai bune momente” au fost atunci când i-a însoțit pe regină și pe prințul Phillip în Australia. El a avut chiar și propriul lui dormitor la Castelul Windsor.

Cohen a declarat că Regina Elisabeta era o femeie specială și că i-a invitat familia la Balmoral și Sandringham pentru a petrece timp împreună. „Regina și cu mine obișnuiam să vorbim mult. Mi-e dor de ea, era o femeie specială”.

Ne puteți urmări și pe Google News
Regele Charles

Sursa foto Arhiva EVZ

Regina Elisabeta a avut un canal de Youtube

Consilierul a mai povestit că suverana l-a rugat să o învețe cum să folosească Internetul. „Am făcut o machetă și i-am arătat reginei ce era YouTube. Ea a spus: "Fantastic", era pregătită pentru asta”. Cohen a mai spus că a primit chiar și un telefon de la Vatican și de la Casa Albă, exprimându-și surprinderea că regina avea un canal YouTube înaintea lor, potrivit Express.co.uk.

Video de epocă cu Prințesa Elizabeth când avea doar trei zile. Imagini cu botezul regal al Elisabetei a II-a

Sursa: arhiva EVZ

Familia i-a fost alăruti în ultimele clipe

Un biograf regal a scris că suverana și-a dorit enorm să petreacă timp cu familia în ultimele clipe și să rămână cu amintiri frumoase. „S-a asigurat că toată familia a fost cu ea în timpul verii, astfel încât cei mici, în special, să rămână mereu cu amintiri plăcute despre ea”, se arată în cartea acestuia.

Un prieten apropiat al familiei regale a spus că suverana n-a simțit nicio durere și că a avut o moarte blândă. „Foarte liniștită. În somnul ei. A alunecat. Bătrânețe. Nu ar fi fost conștientă de nimic. Nici o durere”, a scris acesta.