Evenimentul ZileiMondenRegina Elisabeta i-a făcut KO pe Byonce și Bill Gates. Rezultatele care i-au luat prin surprindere pe toți

Regina Elisabeta i-a făcut KO pe Byonce și Bill Gates. Rezultatele care i-au luat prin surprindere pe toți

Regina Elisabeta i-a făcut KO pe Byonce și Bill Gates. Rezultatele care i-au luat prin surprindere pe toți
Regina Elisabeta a II-a a reușit să doboare un nou record. Regina a reușit să ”bată” vedete precum Byonce sau Kim Kardashian.

Pe lângă faptul că este cel mai longeviv monarh al Regatului Unit, Regina Elisabeta a II-a a reușit să doboare un nou record, de data aceasta la nivel internațional.

Lumea showbiz-ului internațional este dominată de vedetele din SUA. Cu toate acestea, potrivit unui studiu recent, când vine vorba de faima internațională, Regina Elisabeta a II-a ocupă un loc fruntaș.

Studiul, care a analizat branding-ul personal a 37 de vedete, a fost realizat în perioada ianuarie 2017 –  martie 2021 și o serie de factori, printre care articolele din presa online din peste 65 de țări.

Rezultatele studiului au fost surprinzătoare. Potrivit datelor, marca personală a reginei Elisabeta este de 16 ori mai mare decât a celebrei Beyoncé. De asemenea, este de șase ori mai mare decât marca șui Kim Kardashian și marca lui Bill Gates.

Privită ca instituție, monarhia britanică este al cincilea brand despre care se vorbește în lume, după Facebook, Amazon, Google și Apple, cele mai populare companii din mediul tehnologiei.

Valoarea mărcii personale a reginei a fost estimată la aproximativ 35 de miliarde de lire sterline, scrie Rețete și Vedete.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a împlinit miercuri vârsta de 95 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cel mai longeviv monarh din lume, a împlinit miercuri vârsta de 95 de ani, însă această aniversare specială nu va putea fi marcată prin celebrări publice, întrucât intervine la doar patru zile după funeraliile soţului ei, prinţul Philip, cu care suverana britanică a fost căsătorită timp de 73 de ani.

Aceasta va fi prima aniversare pe care suverana o va petrece fără prinţul Philip – despre care a spus că a reprezentat „forţa şi sprijinul” ei – după căsătoria lor din noiembrie 1947 şi încoronarea sa din iunie 1953. Regina Elisabeta a II-a, care este cel mai vârstnic monarh din lume, îşi va petrece ziua de miercuri la Castelul Windsor.

 


Accesează: