Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu a dezvăluit ce va face în noaptea de Înviere: „Anunț oficial, e o decizie personală”
Marcel Ciolacu a dezvăluit ce va face în noaptea de Înviere: „Anunț oficial, e o decizie personală”

Marcel Ciolacu a dezvăluit ce va face în noaptea de Înviere: „Anunț oficial, e o decizie personală”

Președintele PSD nu se teme să sfideze legea de Paște. Marcel Ciolacu și-a asumat că urmează să fie amendat potrivit reglementărilor în vigoare.

Pandemia după Ciolacu. Marcel Ciolacu a făcut un anunț care i-a luat pe mulți prin surprindere, duminică seară. Liderul PSD susține că indiferent de restricţiile care vor fi impuse în noaptea de Înviere, ca și anul trecut, el va merge la biserică.

Politicianul nu consideră că prin poziția sa va instiga alte persoane să procedeze într-un mod similar. Liderul social-democrat îşi asumă incusiv eventuale sancţiuni.

Pandemia după Ciolacu. „Eu, în noaptea de Înviere, voi merge la biserică, indiferent de toate restricţiile lor

Politicianul a dat asigurări că este vorba de o decizie personală, care nu implică în niciun fel partidul pe care îl conduce.

„Ce facem de Sărbătorile pascale? Nu ştiu, eu o să merg la biserică. Anunţ public, oficial: eu, în noaptea de Înviere, sunt la biserică. Una este să mobilizezi un partid într-o direcţie, lucru care s-a mai întâmplat și la PSD, și la alte partide – și să îl folosesc ca instrument, după hachițele mele, și alta este decizia mea personală. Eu, în noaptea de Înviere, voi merge la biserică, indiferent de toate restricţiile lor. Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi merge la biserică. Voi plăti amendă şi îmi asum fapta. Nu am nicio problemă. Eu v-am spus ce fac eu. Îmi asum decizia”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

„Am înţeles, la primul val nu erau pregătiţi, la al doilea val, dar la al treilea val, când vedeai trendul mondial?

În aceeași intervenție, liderul PSD a criticat autoritățile pentru modul de gestionare a pandemiei. ”Am văzut medicii de la ATI, care au spus că îşi dau demisia cu toţii. Pur şi simplu nu sunt conectaţi la ce se întâmplă. Au desfiinţat 100 de paturi ATI, acum se chiunie să le facă la loc. Am înţeles la primul val, nu erau pregătiţi, la al doilea val, dar la al treilea val, când vedeai trendul mondial? De vină sunt românii, că nu se vaccinează. De fapt nu sunt vaccinuri. Din punctul meu de vedere se respectă măsurile. Nu se face testare, numai prin testare faci prevenire”, a mai afirmat Ciolacu, la Antena 3.

Citește și Ordinul secret pentru noaptea de Înviere. Ce transmite Biserica? Document exclusiv EVZ