Evenimentul Zilei > Monden > Moment uluitor la X Factor. Verișoara lui Beyonce a trăit dezamăgirea vieții
Moment uluitor la X Factor. Verișoara lui Beyonce a trăit dezamăgirea vieții

Moment uluitor la X Factor. Verișoara lui Beyonce a trăit dezamăgirea vieții

S-a văzut cu sacii în căruță, dar după câteva minute a aflat că nu va continua să mai concureze în emisiune.

În ediția de vineri a emisiunii X Factor, difuzată de Antena 1, a venit rândul Deliei Matache să aleagă concurenții pe care va continua să mizeze. Cântăreața a fost încurajată de Ștefan Bănică junior înaintea debutului show-ului: „Îi urez baftă Deliei în această seară”. Așa că 10 participanți s-au întrecut pentru a o convinge pe Delia că trebuie să mizeze pe ei. Prima care a intrat în competiție a fost Alina Dincă, iar ea a primit un scaun în echipă.

„Fă-mă să țip!”, i-a transmis Deliei celui de-al doilea concurent, Kalon Rae, înainte de prestația acestuia. La final, și el a reușit să-și adjudece un scaun. Mai puțin succes a avut Mihai Meiroș, concurentul care a încercat să convingă cu o piesă în limba română. „Nu vreau să te așez, pentru ca apoi să te ridic”, i-a transmis Delia.

„Te-aș lua de nevastă, dar nu pot să-ți ofer un scaun”

Cel de-al treilea scaun i-a revenit concurentei Lakeetra, o verișoară îndepărtată a celebrei Beyonce. Florin Ristei a fost impresionat și a spus că „Vocea ta mi-a dat fiori.” Emoțiile lui Ristei au crescut la intensitate maximă atunci când în lumina reflectoarelor a intrat Naomi Hedman, iubita sa. Nu a reușit să impresioneze, iar Delia a consolat-o: „Te-aș lua de nevastă, dar nu pot să-ți ofer un scaun”. „E o apariție de revistă, dacă mai și cânta, o luam de nevastă”, a glumit Florin Ristei. Nici Mehmet nu a avut succes și nu „a achiziționat” un scaun. Surpriza a venit în momentul în care Delia a hotărât să-i ofere un scaun lui Iulian Canaf în detrimentul Lakeetrei, care a fost eliminată.

O veste proastă a primit și Otilia, a cărei prestații nu a reușit să o convingă pe Delia. Același verdict a primit și Austin, iar ultimul scaun  i-a revenit Soniei Mosca, ultima concurentă intrată în joc.