Evenimentul Zilei > Monden > Șoc la Antena 1. Surprins când încălca legea, cu mii de martori! Era și cu iubita alături…
Șoc la Antena 1. Surprins când încălca legea, cu mii de martori! Era și cu iubita alături…

Șoc la Antena 1. Surprins când încălca legea, cu mii de martori! Era și cu iubita alături…

O îndrăgită vedetă de la Antena 1 a fost surprinsă de paparazzi într-o ipostază care a încins internetul. Fanii nu s-ar fi așteptat niciodată să îl vadă astfel.

Dani Oțil, matinalul de la Antena 1, și Gabriela Prisăcariu sunt destul de activi cu toate că pandemia a limitat drastic activitățile tuturor. Cei doi nu stau locului nicio secundă și se pare că le place să trăiască periculos, ignorând măsurile de protecție impuse de autorități. Așa se face că, zilele trecute, paparazzi Cancan l-a întâlnit pe Dani Oțil în fața restaurantului său din nordul Capitalei. Ipostaza în care au fost surprinși prezentatorul de la „Neatza” și iubita lui este nerecomandată de autorități.

Când au ieșit din restaurantul deținut de vedeta Antenei, nici Dani Oțil, dar nici iubita lui nu purtau masca de protecție.

În urmă cu ceva timp, Dani Oțil a mai fost surprins într-o ipostază similară. Fără să ia în calcul că renunțarea la mască poate fi periculoasă, chiar și în spațiile deschise din Capitală, prezentatorul de la Neatza a stat la taclale cu un cunoscut, în fața restaurantului său din Capitală.

Cum a fost cerută Gabriela Prisăcariu de soție

Recent, frumosul fotomodel a făcut dezvăluiri despre modul în care Dani Oțil a cerut-p de soție.

„Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click.

După un an de relație, marele eveniment s-a întâmplat în Mexic, la începutul acestui an, înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus. Acum, urmează ca cei doi să planifice nunta, care cu siguranță nu va avea loc în 2020, din cauza problemelor provocate de pandemie.

Dani Oțil a avut în urmă cu câțiva ani o relație mult mediatizată cu Mihaela Rădulescu

„Nu datorez nimănui explicatii legate de viața mea (noastra) personală. Cu toate astea, parerologii, Radulescologii si Otilologii mai trebuie trași de nas din când în când, mai ales când o iau pe arătură. Fac mai jos câteva precizari care (sper) mai domolesc specula și mai reduc cantitatea de venin aruncată pe la tv si pe internet. Eu si Mihaela suntem bine.

NOI nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece CU ALTUL de acasă și nici cum SĂ-MI DEA PAPUCII. Oricât mi-ar folosi in ochii viitoarelor „pretendente” imaginea de victima, am sa o contrazic din start. Nu ne-am despartit nici la Măruță, nici la Gherghe, nici la Capatos.

Nu ne-am despărțit cu usi trantite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi si ne-am declarat învinși de un destin, care si-a chemat în ultimii ani in ajutor prea multi factori. A fost o luptă grea si nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmpla cu vreme multă în urmă”, spunea Dani Oțil la finalul relației.