Evenimentul Zilei > Monden > Delia a fost umilită crunt de o vedetă! S-a depăşit orice limită. Ce va spune soţul ei?
Delia a fost umilită crunt de o vedetă! S-a depăşit orice limită. Ce va spune soţul ei?

Delia a fost umilită crunt de o vedetă! S-a depăşit orice limită. Ce va spune soţul ei?

Cântăreaţa şi vedeta de televiziune Delia Matache a fost recent în centrul unui episod mai puţin plăcut pentru ea şi imaginea ei, când actriţa Emilia Popescu i-a ironizat inteligenţa la ultima ediţie a emisiunii iUmor.

A fost o ediţie specială „iUmor Roast”, iar Emilia Popescu a prezentat un număr care nu i-a menajat câtuşi de puţin pe cei 3 juraţi. Totuşi, parcă cel mai dur moment a fost cel dedicat cântăreţei Delia şi care a venit la puţin timp după nişte replici care l-au atins din plin pe Mihai Bendeac.

„Mie nu-mi place să spun răutăți despre oameni și am întrebat dacă pot face un roast în care să nu spun răutăți și ei mi-au răspuns dacă mă pot plăti fără să-mi dea bani. Nu știu dacă știe multă lume, dar Mihai a salvat un suflet.

A aflat de o doamnă care și-a pierdut casa, adică banca i-a luat casa, iar el a luat-o la el acasă. Femeia era realmente disperată, ca de altfel orice femeie care intră în casa lui Mihai”, a spus actriţa în debutul materialului prezentat duminică seara la Antena 1.

Delia citeşte rar, găselniţa din acest roast

Pe măsură ce răutățile dedicate lui Mihai Bendeac atingeau un nivel aproape suportabil, actrița a cerut să i se aducă un alt text. De fapt, acesta a fost şi elemenetul de legătură folosit de Emilia Popescu pentru a ajunge la Delia Matache.

„Uitați tot ce am spus până acum! Mihai, o să întâlnești o fată deșteaptă, frumoasă, așa cum îți dorești tu. Perfectă pentru tine, cu care o să te însori dacă o să vă lase… peștele ei.

O, hai gata, pe bune, vă rog să-mi aduceți alt text, dacă se poate. Se poate? Nu știu, ceva scris de Cioran, ceva mai inteligent. O să citesc rar, Delia, așa ca tine”, a spus Emilia Popescu.

N-a scăpat nici Ştefan Bănică de ironii

O altă vedetă de la Antena 1, Ştefan Bănică (n.r. – jurat al emisiunii X Factor), a fost luat în colimator la rândul său. Fără să ţină cont că sunt colegi de scenă, Emilia Popescu l-a ironizat fără menajamente.

„L-am avut partener de scenă pe Ștefan Bănică. Senior. Actorul… Ștefan Bănică Junior nu mi-a fost doar partener, a fost fratele meu de scenă. Bănică și Popeasca. Am făcut un cuplu frumos. Iar dacă vă amintiți de momentele noastre, înseamnă că sunteți în grupa de risc pentru coronavirus.

Rar un om cu asemenea charismă, ca Ștefan Bănică Junior… Mă rog, lumea ne tot cupla, dar singura noapte pe care am petrecut-o împreună a fost A 12-a noapte, în 2003, la Teatrul de Comedie”, a mai spus actriţa la această ediţie specială de iUmor.

Un număr de roast se referă la acea formă de umor în care un anumit individ, un oaspete de onoare, este supus unor glume pe cheltuiala lor. Menite să amuzeze publicul mai larg al evenimentului, astfel de evenimente sunt destinate să onoreze un anumit individ într-un mod unic.