Evenimentul Zilei > Monden > Bombă media. În ce ipostază a fost surprins Ștefan Bănică Jr? Era cu Lavinia și a…
Bombă media. În ce ipostază a fost surprins Ștefan Bănică Jr? Era cu Lavinia și a…

Bombă media. În ce ipostază a fost surprins Ștefan Bănică Jr? Era cu Lavinia și a…

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva nu ratează nicio ocazie pentru a ieși în oraș împreună și profită din plin de timpul liber pe care îl au acum.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva profită de timpul liber cu fiecare ocazie pe care o au și ies să se relaxeze în oraș cu prietenii apropiați.

În weekend, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au decis să iasă în oraș. Nu singuri, ci în compania unor prieteni apropiați, pe terasa unui restaurant din Capitală.

Echipați corespunzător, cu geci groase, căciulă și șapcă, având în vedere noile măsuri impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi au luat un ceai, la ceas de seară, pentru a se încălzi puțin.

Ce au făcut cei doi în oraș?

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au stat la povești cu prietenii lor, până le-a venit comanda, iar, la un moment dat, discuția a fost „acaparată” de celebrul artist. Soția nu l-a scăpat din ochi pe Ștefan Bănică Jr. și i-a ascultat cu atenție fiecare istorisire. Ulterior, Lavinia Pârva a intrat în conversație și s-a întreținut cu restul persoanelor de la masă.

După ieșirea la ceas de seară, alături de amicii lor, cu care s-au simțit bine și au râs copios, cei doi soți s-au îndreptat spre casă. Este prima apariție în public a celor doi soți, după ce Lavinia Pârva s-a „afișat”, într-o poză, fără verighetă, stârnind diverse comentarii.

Cum s-au căsătorit? Ceremonie secretă!

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, în toamna lui 2017. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria!

”Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, spunea soția artistului, conform Cancan.