Evenimentul ZileiMondenDivorțează Ștefan Bănică Jr. de Lavinia Pîrva?! Andreea Marin și Mihaela Rădulescu…

Divorțează Ștefan Bănică Jr. de Lavinia Pîrva?! Andreea Marin și Mihaela Rădulescu…

Divorțează Ștefan Bănică Jr. de Lavinia Pîrva?! Andreea Marin și Mihaela Rădulescu…
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în luna mai a anului trecut și au împreună un băiețel, Alexandru, în vârstă de un an și jumătate.

Până acum, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva  au pozat într-un cuplu fericit, dovadă fiind declarațiile publice pe care și le făceau. Reamintim că Ștefan Bănică Jr. este la al treilea mariaj. Pe lista lui s-au aflat Mihaela Rădulescu și Andreea Marin.

„Pandemia mi-a dăruit timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face!

Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Şi atunci, probabil, sunt mai relaxat. Aşa că nu ştiu dacă e vorba de experienţă sau de înţelegere a lucrurilor. Este un pitic cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creşterea lui”, declara Ștefan Bănică Jr. pentru revista Viva.

„Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan”, a spunea și Lavinia Pârva.

Divorțează Ștefan Bănică Jr.? Semnul care a dat de gândit

De curând, însă, Lavinia Pîrva, a fost surprinsă fără verighetă, ceea ce i-a făcut pe fanii celor doi să se înttrebe dacă nu cumva se îndreaptă spe un divorț.

Lavinia a ieșit la plimbare, printr-un parc din Capitală, cu fiul ei, în vârstă de 1 ani și jumătate, îmbrăcata într-un trening alb și nu avea niciun accesoriu, nici măcar verigheta.

Femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr. au fost numeroase. Artistul are două căsnicii eșuate în palmares,cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin.

Mihaela Rădulescu a fost una din femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr. Focoasa roșcată a fost căsătorită cu el în perioada 1994-1999. Se pare că Mihaela a divorțat de Ștefan după ce el a înșelat-o de mai multe ori. Deși au fost zvonuri că Bănică ar fi bătut-o pe vedetă, aceasta a spus că: „Nu am luat niciodată nici o palmă de la niciun bărbat. Ştefan Bănică este cel mai blând om din lume”.

Camelia Constantinescu este cea care i-a oferit primul copil lui Ştefan Bănică, Radu Ştefan de 10 ani. Ea nu a fost căsătorită oficial cu Bănică iar cei doi s-au despărţit în anul 2006. Se pare că el ar fi început deja să se vadă cu Andreea Marin din 2005 iar Camelia Constantinescu a aflat din presă, în 2006, că cei doi și-au cumpărat verighete din Hawaii.

„Zâna” s-a căsătorit cu el în anul 2006, iar mariajul a durat șapte ani, până în 2013. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Ana Violeta. După divorțul de zână, Ștefan Bănică Jr. a vrut o femeie mai tânără și s-a cuplat cu cântăreața Lavinia Pîrva.


Accesează: