Ștefan Bănică a pornit un scandal de zile mari pe rețele sociale, după ce un fan a postat un comentariu jignitor la adresa partenerei artistului, Lavinia Pârva.

În comentariul său, internautul ca catalogat-o pe Lavinia drept o „pițipoancă”. Ba mai mult, acesta a mai adăugat că Lavinia a apelat la foarte multe operații estetice.

Artistul a sărit imediat în apărarea partenerei sale

Reacția lui Ștefan Bănică jr nu a întârziat să apară. „Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce căuta pe pagina mea! Marș afară”, i-a răspuns artistul

De la ce a pornit scandalul

Scandalul a pornit de la o fotografie cu Loredana Groza pe care juratul de la „X Factor” a postat-o pe rețele sociale. Fanii au început să comenteze despre operațiile estetice la care a apelat Loredana Groza, iar unul dintre fani a făcut trimitere la faptul că și Lavinia Pârva a apelat la aceleași proceduri „Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu”, a scris internatul. La scurt timp a intervenit și Ștefan Bănică jr, care l-a blocat pe fanul său, scrie B1.

Lavinia Pârva a născut un băiețel în 2019

În anul 2019, Ștefan Bănică Jr. a devenit tată pentru a treia oara. Lavinia Pârva a născut un băieţel, care a primit numele Alexandru Bănică. Se presupune că tatăl a vrut ca băiatul său să poarte numele Alexandru, și în memoria fratelui său, dispărut.

Ștefan Bănică Jr. a avut un frate, Alexandru, care și-a pierdut vița în urma unui  grav accident rutier, petrecut cu 18 ani în urma, în sectorul 3 al Capitalei.

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentrul faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru mesajele frumoase”, a scris pe pagina sa de Facebook Ştefan Bănică Jr. după nașterea celui de al treilea copil al său.