Ea a vorbit, la un moment dat, fără perdea despre viața amoroasă pe care o avea alături de Ștefan Bănică. Andreea Marin a menționat faptul că cei doi nu făceau dragoste prea des, iar în loc de preludiu, ea prefera să joace table alături de soțul său. Se pare că ăsta era stimulentul pentru nopțile fierbinți.

„Nu am făcut chiar de curând dragoste. Conduc detașat la table și e adevărat că asta mă stimulează”, a declarat Andreea Marin într-un interviu mai vechi.

Andreea Marin are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006, vedeta s-a măritat cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul printr-un mesaj postat pe Facebook, scrie Cancan.

Viața își continuă cursul firesc

Pe 19 decembrie 2013, Andreea Marin s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe aceeași rețea de socializare, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

Bănică vorbește extrem de rar despre viața sa de familie. El încearcă să păstreze discreția atât legat de actuala soție, Lavinia Pârva, cât și în legătură cu fostele relații. Actorul este un familist convins și postează foarte rar fotografii cu cei dragi, vorbind în special numai despre cariera sa.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au fost unul dintre cele mai solide cupluri ale anilor 2000. După 7 ani de căsătorie cei doi au decis să divorțeze. La acea vreme, s-a zvonit că infidelitatea ar fi motivul principal al separării. Dar bruneta a lăsat să se înțeleagă cu totul altceva.