Evenimentul Zilei > Monden > Trăiește Lidia Buble o nouă poveste de dragoste? Poza care a încins internetul
Trăiește Lidia Buble o nouă poveste de dragoste? Poza care a încins internetul

Trăiește Lidia Buble o nouă poveste de dragoste? Poza care a încins internetul

O poză cu un buchet de flori postat de Lidia Buble a avut efecte neașteptate pe rețelele de socializare.

Șoc în lumea showbiz-ului! La mai puțin de 6 luni de despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a postat o fotografie care i-a băgat pe fanii săi în alertă si să facă diferite comentarii.

Se pare că cei doi au renunțat la relația de cinci ani din cauza religiei. Acum două luni, Răzvan Simion a anunțat că el și Lidia Buble și-au spus adio după o relație de cinci ani, lăsând să se înțeleagă că ea este cea care a încetat să mai aibă sentimente, iar elva decis să o elibereze de povara unei relații de convenție.

După o perioadă în care artista a fost plecată la părinți, în Oradea, ea și prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-au reîntâlnit la filmările celui mai nou videoclip al artistei. Discuția dintre ei a fost una liniștită și plăcută, însă fiecare dintre ei păreau să se simtă stânjeniți, au mărturisit persoane prezente la filmări. Vestea despărțirii celor doi a fost una uluitoare chiar și pentru membrii familiei, care credeau că Razvan și Lidia sunt extrem de fericiți împreună.
Fotografia controversată

,Au trecut mai bine de 6 luni de la despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion iar astăzi, vedeta și-a pus fanii pe jar cu o fotografie postată. Este vorba de un buchet de flori pe care ea a desenat o inimioară. Lidia Buble a mai primit de la o prietenă un buchet de flori pe o pagina de social media. Fotografia a stârnit numeroase puncte de vedere în lumea presei, pro și contra.

Fotografia respectivă prezintă un buchet de flori pe care ea a desenat o inimioară. Lidia Buble a mai primit de la o prietenă un buchet de flori acum câteva luni, căreia i-a și dat tag în postare.

Cine este misteriosul expeditor

Lidia Buble nu a dorit să spună cine i-ia trimis buchetul, preferând să nu pună niciun tag. Inimioara desenată în aplicație de Lidia Buble i-a determinat pe fanii ei să creadă că artista ar putea avea un nouă cucerire.Unii dintre admiratorii ei s-au gandit că florile ar fi putut fi oferite chiar de către Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.  Acest lucru mai ales că, în ultimele zile, cei doi au lansat împreună o melodie,ei fiind în atenția tuturor, potrivit cancacan.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.