Evenimentul Zilei > Monden > Lidia Buble a recunoscut totul după despărțire: Mi-ai spulberat zâmbetul
Lidia Buble a recunoscut totul după despărțire: Mi-ai spulberat zâmbetul

Lidia Buble a recunoscut totul după despărțire: Mi-ai spulberat zâmbetul

Lidia Buble nu a mai suportat să-și ascundă sentimentele față de Răzvan Simion și a dezvăluit cât suferă după el.

„Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul… Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el și tu tresari” sunt doar două versuri din melodia pe care Lidia Buble urmează să o lanseze, în cel mai scurt timp, iar fanii sunt mai mult ca sigur că face referire la Răzvan Simion.

Pe contul său de Instagram, artista a fost extrem de sinceră și le-a mărturisit fanilor săi că această piesă este despre ea, iar versurile destul de triste și controversate fac, cel mai probabil, referire la faptul că rănile Lidiei Buble de după despărțirea de Răzvan Simion nu s-au vindecat, încă.

Instagram, platforma confesiunilor

Toate dezvăluirile au fost făcute chiar Instagramul artistei. Aceasta a recunoscut că a fost extrem de rănită în urma despărțirii de Răzvan, dar și că toate piesele ei au legătura cu evenimentele din viața sa, inclusiv cele negative, cum ar fi despărțirea prin care a trecut.

Ușor nostalgică, Lidia Buble a dat de înțeles că nu s-a vindecat, încă, de ruptura de Răzvan Simion.

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită. E pentru prima dată de când sunt eu în acastă industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată.

Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist”, a spus Lidia.

Despre cine sunt melodiile artistei, de fapt?

„De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul…Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți”, a mai spus Lidia Buble, conform Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: