Evenimentul Zilei > Monden > Probleme pentru Lidia Buble! A fost victima unei hărțuiri
Probleme pentru Lidia Buble! A fost victima unei hărțuiri

Probleme pentru Lidia Buble! A fost victima unei hărțuiri

Cântăreața Lidia Buble a avut parte de un episod nefericit în mediul virutal, dar a reacționat imediat.

Artista este victima bullying-ului în mediul online, o metodă de hărțuire care nu încetează în ciuda eforturilor făcute în întreaga lume. Așadar, Lidia Buble nu a pus la suflet comentariile răutăcioase, dar a tras un semnal de alarmă pe contul ei de Instagram.

Nu de puține ori, Lidia primește tot felul de comentarii negative la adresa ei. În copilărie, vedeta era luată în râs de colegii ei din cauza religiei sale, dar și a neajunsurilor cu care se confrunta.

Apoi, în momentul în care și-a făcut apariția pentru prima oară pe scenă, artista a fost criticată din cauza aspectului său fizic. La început s-au legat de kilogramele în plus, iar apoi de forma nasului.

În continuare, lumea îi sugerează să-și facă o rinoplastie. Lidia Buble, însă, nici nu vrea să audă de o asemenea intervenție. Artista nu are niciun complex și consideră că este frumoasă, așa cum a lăsat-o Dumnezeu, potrivit Cancan.ro.

Le-a răspuns celor care o atacă

Lidia Buble a reaționat și a lansat un mesaj pe contul de Instagram.

„Probabil că mulți dinte voi o să vă întrebați de ce am ales să postez acel mesaj. Primesc zilnic astfel de mesaje și sunt convinsă că nu sunt singura, sunt convinsă că sunt foarte multe femei atât la noi în țară cât și în alte țări, care sunt batjocorite pentru felul în care arată.

Este tot un fel de bullying, în online se întâmplă în cea mai mare parte, pentru că oamenii de acest gen, în general nu prea au curajul să spună față în față și atunci refulează în online.

Eu personal niciodată n-o să răspund cu răutate la astfel de mesaje. Îmi este milă de astfel de femei. Pentru că da, din păcate femeile sunt cele care trimit astfel de mesaje. Eu primesc zilnic destul de multe și în proporție de 99,9% sunt femei. Foarte trist. Nu înțeleg de ce suntem atât de rele între noi, nu înțeleg de ce nu ne putem susține. Nu înțeleg de ce, după părerea voastră, toată lumea ar trebui să arate la fel.

De ce toată lumea ar trebui să fie stană de piatră, bibelou, păpușă. Este atât de frumos să fim cu toții diferiți, iar defectele sunt atât de frumoase. Și chiar dacă probabil unii dintre voi nu realizați, de cele mai multe ori defectele ne fac să fim speciali, să avem acel ceva, așa că iubiți-le.

Pentru tine am și un răspuns: acest nănău așa cum l-ai numit tu, foarte sexy și cu foarte multă personalitate, știi la ce mă ajută? Mă ajută să miros hit-urile astea frumoase care ajung la sufletele a milioane de oameni care mă iubesc, îmi ascultă muzica și îmi trimit mesaje frumoase. Toți bărbații care au trecut prin viața mea de asta s-au îndrăgostit, de faptul că sunt foarte naturală”, a fost răspunsul oferit de Lidia Buble.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: