Evenimentul Zilei > International > Artista cu o avere de 500 de milioane de dolari își reneagă familia. Rănile sunt adânci
Artista cu o avere de 500 de milioane de dolari își reneagă familia. Rănile sunt adânci

Artista cu o avere de 500 de milioane de dolari își reneagă familia. Rănile sunt adânci

La 50 de ani deține o avere estimată la 500 de milioane de dolari dar se ceartă cu familia de la bani.

Una dintre cele mai apreciate voci feminine din muzica internațională, Mariah Carey s-a bucurat de un succes uriaș în anii ’90 și a făcut bani frumoși în industrie. Ea a devenit o „țintă” pentru familie și prieteni, care au roit în jurul ei, pentru a stoarce bani. Chiar artista a afirmat asta, spunând că a fost „un bancomat cu perucă”.

Invitată la o discuție on-line, cu celebra Oprah Winfrey, cântăreața a afirmat că familia a constrâns-o să lucreze cât mai mult posibil, pentru a câștiga bani. Asta a uzat-o și fizic, și psihic, și a fost nevoită să se interneze într-un centru specializat, pentru a se trata. „Atunci când există multe persoane care se conectează la tine, un om care atinge succesul, atunci devii o țintă sigură, devii vulnerabil”, a afirmat Mariah Carey. „Am fost tratată de unele persoane apropiate mie ca un bancomat cu perucă. Este ca și cum ai zice: Vreau să primesc niște bani. Vreau niște bani, indiferent ce…”

Sora sa a drogat-o la 12 ani

Ea a mai dezvăluit că a avut o relație foarte proastă cu mama sa, Patricia, fratele Morgan și sora Alison. „De zeci de ani sunt atacată de ei”, s-a plâns artista. În copilărie, a trecut prin experiențe traumatizante, cărora a trebuit să le facă față. „Atunci când aveam 12 ani, sora mea m-a drogat cu Valium, mi-a oferit un cui roz plin de cocaină și mi-a provocat arsuri de gradul III și a încercat să mă vândă unui proxenet.”, au fost afirmațiile uluitoare făcute de Mariah Carey.

Ea a explicat că a fost tratată rău de frații ei, pentru că are culoare pielii mai deschisă. Părinții s-au despărțit atunci când Mariah avea doar trei ani. Nu există cale de împăcare între cântăreață și familie, pentru că rănile emoționale nu pot fi șterse.

„S-au comportat crud şi fără inimă cu mine cam pe tot parcursul vieţii mele. N-aş fi vorbit despre familia mea deloc, dacă ei n-ar fi făcut-o înaintea mea. Îi iert, dar n-o să-i invit să petrecem timp împreună. Sunt distruşi şi mi-e milă de ei.”

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: