Evenimentul Zilei > Monden > Imagine uluitoare cu Andreea Marin. „Zâna” s-a afișat alături doi copii ai lui Ștefan Bănică
Imagine uluitoare cu Andreea Marin. „Zâna” s-a afișat alături doi copii ai lui Ștefan Bănică

Imagine uluitoare cu Andreea Marin. „Zâna” s-a afișat alături doi copii ai lui Ștefan Bănică

Andreea Marin a avut o apariție inedită la Premiile Uniunii Cineaştilor din România.

Andreea Marin și doi dintre copiii lui Ștefan Bănică au format un trio surprinzător la Premiile Uniunii Cineaştilor din România. „Zâna” a venit la gală pentru a-l susține pe fratele ei, care a fost admis la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie, fiind însoțită de fiica ei, Violeta, și de fiul lui Ștefan Bănică.

Violeta a refuzat să intre în incinta Teatrului Național până la sosirea fratelui ei, Radu Ștefan Bănică. „Știu că e greu de crezut, dar e aproape cât mine. Am venit cu Violeta și cu frățiorul ei, Ștefănel, care acum e student la Actorie. În seara asta, Violeta a venit mai mult pentru frățiorul ei”, a declarat Andreea marin pentru Libertatea.

Ştefan Bănică a declarat mereu că își dorește ca toți cei trei copii ai săi să se înţeleagă foarte bine. „Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie”, a scris Ștefan Bănică jr despre fiul său, pe Facebook.

Violeta și Radu se înțeleg de minune. Cei doi petrec mult timp împreună. Ștefan Bănică mai are un băiețel cu Lavinia Pârva, cea care îi este soție.

Andreea Marin, din nou pe ecrane

După o pauză îndelungată, de câțiva ani, se pare că Andreea Marin va reveni pe micile ecrane. Cel puțin asta susține Mircea Radu, într-o postare pe contul său de Facebook, care ulterior a fost ștearsă. Se pare că ar fi vorba despre un come back spectaculos, la prima iubire, Televiziunea Română. Acolo unde Andreea Marin s-a remarcat la finalul anilor ’90, mai întâi la TVR Iași, apoi la emisiunea „Surprize, surprize”.

„Copiii de azi nu se născuseră acum 20 de ani, când eu făceam „Surprize, Surprize”. Și totuși, știu de la părinții lor ce a înseamnat acea experiență puternică, întrajutorarea, umanismul, generozitatea, dar și profesionalismul, valori care au definit acel program. Ce e bine clădit, pe o bază solidă, nu se uită, iată. Trezește nostalgie. Dorința revederii. Într-o formă sau alta, eu tot ce fac mereu înseamnă… surprizele plăcute ale vieții.

Fie ca e vorba de alte proiecte, de campanii umanitare care ating atâtea inimi și ajuta mii de oameni, de munca mea ca Ambasador UNICEF care m-a legat și de copiii de azi, de generațiile noi… De aceea, ce a fost bun nu se uită, aceasta e explicația. Dar eu nu sunt omul care să se agațe de trecut, fie el și unul frumos. Învăț din el, însă construiesc mereu privind înainte”, a spus Andreea Marin într-un interviu acordat pentru Unica. (FOTO: rtv.ro)

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: