De asemenea, Alison Carey, în vârstă de 57 de ani, a acuzat-o pe mama ei Patricia, în vârstă de 83 de ani, că a forțat-o să întrețină raporturi sexuale cu persoane străine când avea 10 ani, în documentele depuse la un tribunal din New York la începutul acestui an.

Femeia, care nu are o relație apropiată cu sora ei Mariah, a detaliat acuzațiile șocante într-un clip postat online, potrivit The Sun.

Într-un videoclip de șapte minute, Alison a spus că mama ei a fost implicată într-un cult satanic, unde se presupune că a fost martoră când micuții au fost „înjunghiați” în timp ce sângele lor „picura pe podea”.

”Am văzut că oamenii sunt înjunghiați și încep să sângereze și că va picura pe podea. Erau copii. Cel mai tânăr pe care l-am văzut vreodată înjunghiat, aș spune că are aproximativ vârsta de doi ani”, a continuat aceasta.

„Cred că am fost forțată să fac lucruri altor oameni, din punct de vedere sexual. Știu că mama mea le-ar nega imediat. Prima dată când va vedea asta, va începe să râdă și să clatine din cap și să spună că nu are nicio implicare în așa ceva. Nu este adevărat”, a spus acesata despre mama ei.

În cadrul procesului, Alison a susținut că a trebuit să urmărească abuzurile asupra altor copii „în timpul întâlnirilor de cult satanice de la mijlocul nopții care includeau sacrificii rituale”.

Drept urmare, Alison, suferă de tulburare de stres și depresie post-traumatică, documente judecătorești obținute de The Sun.

Alison a spus că intenționează să utilizeze legea pentru a o da în judecată pe mama ei, susținând că presupusul abuz i-a provocat probleme medicale și a determinat-o să consume droguri, care i-au distrus viața.

În 2016, Alison a fost arestată după ce a fost agresată într-un inel de prostituție sub acoperire din orașul Saugerties din statul New York.

Poliția locală a spus că Alison a solicitat bani în schimbul sexului de la un ofițer de poliție sub acoperire, care reprezenta un posibil client.

Alison s-a identificat ca fiind sora superstarului Mariah Carey, a povestit polițistul la acea vreme.

Alisson își făcea publicitate pentru serviciile online folosind versurile melodiei de succes a lui Mariah Carey, „Fantasy”.