Evenimentul Zilei > Actualitate > Delia Matache suspectă de Covid-19? Vedeta ar fi participat la petrecerea de la Olimp
Delia Matache suspectă de Covid-19? Vedeta ar fi participat la petrecerea de la Olimp

Delia Matache suspectă de Covid-19? Vedeta ar fi participat la petrecerea de la Olimp

Încă o vedetă autohtonă ar fi suspectă de infectare cu noul coronavirus, după ce a participat la petrecerea prilejuită de inagurarea resortului de lux Novum by the Sea din stațiunea Olimp.

După Andreea Esca, despre care au apărut informații în spațiul public că ar fi contactat noul coronavirus, încă o vedetă din showbiz este suspectată că s-ar fi infectat. Este vorba despre Delia Matache, care ar fi fost prezentă la petrecerea vedetelor de la Olimp. Ba mai mult, se pare că Delia ar fi susținut și un concert cu acest prilej, potrivit cancan.ro.

Andreea Esca s-ar afla printre salariații Pro Tv care ar fi fost testați pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus. Potrivit informațiilor vehiculate în spațiul public, vedeta postului ar fi luat virusul după ce ar fi participat la o petrecere pe plajă, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

La eveniment ar fi fost invitate mai mult de 50 de persoane și se pare că au existat probleme legate de respectarea măsurilor de protecție sanitară impuse de autorități pentru astfel de evenimente.

La puțină vreme după apariția informațiilor potrivit cărora rezultatul testului pentru noul coronavirus ar fi ieșit pozitiv, pe contul de Instagram al vedetei PRO a apărut o fotografie cu un fursec – înfățișând o față zâmbitoare – și o ceașcă de cafea.

Postarea a strâns, rapid, câteva mii de aprecieri din partea fanilor dar și comentarii de toate felurile. Pe lângă cei care o încurajau și îi doreau însănătoșire grabnică au fost destule mesaje din partea celor care i-au reproșat lipsa de responsabilitate.

„Dacă e adevărat, sper să te vindeci cat mai repede, să revii sănatoasă si frumoasă la treburile tale! Te-am apreciat foarte mult in timpul carantinei, ai fost pe baricade zi de zi și sunt sigură că ai respectat cât ai putut regulile. Uneori, mai lăsăm garda jos și aici mă includ și pe mine. E omenește. Să te faci repede bine! Tot respectul!”; „Cum a fost la petrecerea cu peste 100 de persoane? Cum stă treaba cu covid.ul, doar la tv ești foarte vehementă cu cine nu respectă regulile. Ciudat”, au scris câțiva dintre cei care au comentat la postarea vedetei Pro Tv.

Andreea Esca, mesaj misterios după ce s-a aflat de infectarea cu coronavirus

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: