În ultimul timp, Laurențiu Reghecampf a avut mai multe discuții cu Gigi Becali pe tema revenirii ca antrenor la FCSB. Informația este prezentată de publicația Fanatik, care susține că tehnicianul ar fi purtat aceste discuții după ce a anunțat că va divorța de Anamaria Prodan.

Cei doi s-ar fi înțeles deja, conform sursei citate, însă revenirea lui Reghe pe banca FCSB va depinde și de evoluția echipei sub bagheta actualului antrenor, Dinu Todoran. FCSB debutează în deplasare, la Botoșani, pe 15 iulie.

La mijlocul lunii iunie, Laurențiu Reghecampf i-ar fi făcut o vizită lui Becali, la Palat, unde au discutat timp de două ore. Mai mult, vizita s-ar fi repetat, susțin cei de la Fanatik, și în week-end-ul precedent.

În prezent, Reghecampf este liber de contract după ce a încheiat înțelegerea cu saudiții de la Al Ahli Jeddah și nu are oferte serioase. Astfel, Reghe și-a propus să revină în fotbalul românesc, iar singura opțiune valabilă ar fi FCSB, unde își dorește o revenire.

Gigi Becali, la un pas de a fi bătut de un fotbalist

Condiția pusă de Gigi Becali pentru revenirea lui Reghe

Trebuie spus că Gigi Becali nu a mai vrut să aibă de-a face cu familia Reghecampf după „scandalul Man” de la începutul anului. În acet context, publicația citată arată că discuțiile dintre Laurențiu Reghecampf și patronul FCSB au fost deblocate de anunțul făcut de tehnician cu privire la despărțirea de Anamaria Prodan.

Becali pare dispus să lucreze cu fostul său antrenor cu condiția ca acesta să-și ducă divorțul până la capăt, iar Anamaria Prodan să nu se mai interpună între ei. Reghecampf ar urma să-l înlocuiască pe Todoran dacă acesta nu va avea rezultate în primele două-trei luni. În acest timp, el va avea ocazia să-și rezolve și problemele din viața personală.

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe FCSB în mai multe rânduri, ultima oară în 2017, când a ratat titlul de campion al României în fața celor de la Viitorul Constanța – actualmente Farul Constanța. El a câștigat atunci un salariu de 30.000 de euro lunar.

Cu Reghecampf pe bancă, FCSB a câștigat două titluir de campioană, în 2013 și 2014 precum și o Supercupă (2014).