Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Anamaria Prodan și fiul lui Reghe au rupt tăcerea. „Cât sunt în viață, nu divorțează” AUDIO
Exclusiv. Anamaria Prodan și fiul lui Reghe au rupt tăcerea. „Cât sunt în viață, nu divorțează” AUDIO

Exclusiv. Anamaria Prodan și fiul lui Reghe au rupt tăcerea. „Cât sunt în viață, nu divorțează” AUDIO

Anamaria Prodan a oferit primele declarații despre divorț după anunțul lui Reghecampf. Într-un dialog cu Evenimentul Zilei, Anamaria Prodan spune că nu există nicio șansă ca divorțul să se concretizeze

Anamaria Prodan a rupt tăcerea pentru Evenimentul Zilei după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că urmează să divorțeze.

După ce a petrecut mai multe ore în oraș, Anamaria Prodan a decis să vorbească despre informațiile care au apărut în cursul zilei de joi.

„Ce să zic despre divorț? Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a declarat Anamaria Prodan pentru Evenimentul Zilei.

Anamaria Prodan s-a consolat alături de o prietenă celebră, la un restaurant cu specific oriental din București. În vârstă de 48 de ani, Anamaria Prodan a pus punct căsătoriei cu Laurențiu Reghecampf. Anunțul a fost făcut chiar de cunoscutul antrenor care a confirmat, pentru presă, acest  divorț.

Impresara s-a întâlnit, în oraș, cu Denisa Nechifor, una dintre prietenele sale apropiat și au petrecut cîtva timp la un restaurant libanez.

Și copilul cuplului Reghecampf – Prodan a vorbit despre divorț

Laurențiu Jr., fiul impresarei și al lui Reghecampf, a transmis un mesaj tuturor prin intermediul EvZ. Copilul i-a rugat pe toți să nu mai vorbească despre divorțul părinților săi.

Ascultă aici declarația lui Laur Jr.:

„Mama cu tata se iubesc foarte mult unul cu celălalt și se uită unul la celălalt ca la niște Dumnezei. Nu mai îmi bagați familia în subiectul acesta, vă rog și vă rog să credeți că familia mea este cea mai frumoasă familie din România.. Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța. Tata nu a dat banii pentru femei niciodată, i-a dat pentru familie”, a declarat Laurențiu Jr.

Averea cuplului este una considerabilă. Din declarațiile cuplului, bunurile strânse ar ajunge la o sumă evaluată între 50 și 100 de milioane de euro. 

“Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro”, a mărturisit Anamaria Prodan

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: