Evenimentul Zilei > Actualitate > „Regele Tik Tok-ului” a ajuns în arestul poliției. Acuzațiile sunt deosebit de grave
„Regele Tik Tok-ului” a ajuns în arestul poliției. Acuzațiile sunt deosebit de grave

„Regele Tik Tok-ului” a ajuns în arestul poliției. Acuzațiile sunt deosebit de grave

Ștefan de la Craiova, cunoscut în mediul online drept „ștefan Ghe”, o figură devenită celebră pe Tik Tok-ul din România,  a ajuns la închisoare. Bărbatul a intrat peste o femeie în casă și a jefuit-o.

 

Devenit peste noapte rege pe rețelele de socializare datorită hit-ului „Ți-ar sta bine într-un șeptar”, bărbatul a primit un mandat de arestare preventiv, valabil de 29 de zile, fiind acuzat de furt.

El mai are și alte antecedente penale, „ștefan Ghe” fiind un personaj cunoscut Poliției din Craiova pentru scandalurile pe care le provoacă, dar și pentru altercațiile în care a mai fost implicat de-a lungul timpului.

Anunțul a fost făcut de un cunoscut rapper

Rapperul Tarzy este cel care a anunțat că „ștefan Ghe” a intrat după gratii, care de altfel l-a ajutat de mai multe ori cu diverse lucruri, de la bani, și până la haine. Deși este „celebru”, Ștefan are probleme mari financiare. Tânărul trăiește în sărăcie, alături de bunica de 80 de ani și cei șapte frați pe care îi are.

Tarzy, Robert Ionescu și George Pian sunt doar câțiva dintre cei care, de-a lungul timpului, l-au mai ajutat pe Ștefan cu bani, haine, mâncare și chiar și cu un loc de muncă. Cu toate acestea, regele de pe TikTok nu s-a putut ține departe de probleme, scrie cancan.ro.

Poveste tristă de viață

După ce tatăl lor a murit, el și frații lui au fost abandonați de mamă,  De mici, ei au fost crescuți de o bunică ce a ajuns la 80 de ani și care îi întreține pe toți. Ștefan și frații lui se plâng că nimeni nu vrea să-i angajeze, așa că ies în fiecare zi pe stradă în speranța că vor reuși să facă niște bani.

Toată copilăria, acesta a hoinărit pe străzi, fiind binecunoscut craiovenilor. La un moment dat, cineva a avut ideea de a-l înregistra în timp ce cântă, mai mult pentru amuzament, pentru că Ștefan are și un defect de vorbire. Înregistrarea a avut un succes uriaș iar Ștefan a ajuns rege pe TikTok, fără ca acest lucru să-l ajute prea mult în viață.

Acest stil de viață le-a adus însă numai probleme. Astfel, potrivit wowbiz.ro. vara trecută, Ștefan a fost bătut și înjunghiat în picior de câțiva tineri care au încercat să-l tâlhărească, însă nu au găsit bani la el.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.