Evenimentul Zilei > Sport > Reacție după asasinatul unui celebru interlop: „E un conglomerat de clanuri mafiote. Exact ca o sectă”
Reacție după asasinatul unui celebru interlop: „E un conglomerat de clanuri mafiote. Exact ca o sectă”

Reacție după asasinatul unui celebru interlop: „E un conglomerat de clanuri mafiote. Exact ca o sectă”

Un suporter al lui Partizan Belgrad a povestit că liderii galeriei „alb-negrilor” sunt implicați în mafie

Ljubomir „Kika” Markovici (37 de ani), liderul ultrașilor echipei Partizan Belgrad, a fost asasinat, ieri, de persoane rămase necunoscute. Bărbatul a fost împușcat de șase ori, ultimul glonț fiind tras din apropiere, în cap. Un suporter al lui Partizan a vorbit pentru gsp.ro despre grupările mafiote care fac legea în peluza „alb-negrilor”.

„Nu vrea să vorbească nimeni despre asta. În orice caz, nu o să o fac eu mai mult decât trebuie. Și nici nu o să găsiți vreun suporter dispus să facă asta, frica e prea mare! Pot spune că incidentul nu a șocat pe nimeni. Corupția controlează Serbia, iar peluza lui Partizan e un conglomerat de clanuri mafiote. Exact ca o sectă. Plus că Ljubomir a deranjat foarte multă lume de-a lungul timpului, e greu de știut din ce direcție a venit execuția, poate fi oricine”, a spus suporterul.

Markovici a fost condamnat la 30 de ani de pușcărie, în 2009, i-a fost redusă pedeapsa la 15 ani, și a fost eliberat în 2017.