„Suntem în continuare într-un proces de evaluare a clubului, un audit. După care, doritorii, potențialii parteneri, văzând concluziile raportului, își vor exprima interesul. Am fost în negocieri, suntem în faza în care oamenii așteaptă să vadă rezulatele concrete ale evaluarii. Cu siguranță există posibilitatea ca Hagi să vândă mai mult de 50% din pachetul de acțiuni. Însă nu cred că nu va dori să își oprească o parte din acțiuni, măcar dintr-o chestiune sentimentală”, a spus Cristian Bivolaru, președintele clubului FC Viitorul, la Pro X.

Reacția lui Gigi Becali nu a întârziat să apară, iar patronul FCSB-ului îl sfătuiește pe „Rege” să cedeze clubul fără să stea pe gânduri.

„Daca ia hotărârea asta și vinde, e cea mai deșteaptă hotărâre din viața lui. Pentru ce să iți chinuiești viața? Ma uitam la el, era la Mureț, sau la Iași, la Timișoara… Tu, Hagi, marele Hagi, pe care lumea îl numeste Rege, stai pe drumuri, mai vii și bătut de acolo. Pentru ce să iti amărăști viața? Pentru ce, că nici bani nu câștigi.

Asta e cea mai mare hotărâre pe care a luat-o! E momentul cel mai favorabil să vândă, părerea mea”, a spus Becali pentru PRO TV.