La înmormântarea sa au venit foarte mulţi oameni care îl apreciau, dar și o mulțime de vedete cu care acesta avea o prietenie strânsă.

Moartea lui Răzvan Ciobanu reprezintă încă un subiect extrem de controversat, care a stârnit o mulțime de controverse. La două sptămâni de la tragedie, mormântul lui s-a transformat în loc de pelerinaj, pentru toți cei care l-au cunoscut sau nu, dar care i-au apreciat munca.

Se pare că ceea ce se întâmplă la mormântul lui Răzvan Ciobanu nu este pe placul tuturor. Un bătrân care merge în fiecare zi la cimitirul din Ferentari, unde se odihneşte soţia lui, chiar lângă locul de veci al designerului, a răbufnit după ce a văzut câte persoane merg să se reculeagă la locul de veci al vedetei.

„Ce a făcut, mă, băiatul ăsta de vine atâta lumea la el? De dimineaţa până seara mă întreabă tot felul de personaje unde e mormântul lui Răzvan Ciobanu? Ce bine a făcut ăsta omenirii? Zici că e prinţul moştenitor, aşa se învârt toţi pe aici de când a fost îngropat. Văd tot felul de bizari, cu haine lucioase, bărbaţi cu pantaloni mulaţi şi buricul la vedere…În cimitirul ăsta vedeai doar oameni de rând, nu aşa ceva. Nu voiam circ chiar aici, lângă soţia mea”, a povestit, revoltat, Ion Stancu, fost tinichigiu auto.