Evenimentul ZileiPoliticaRareş Bogdan, despre candidatura la șefia PNL: „Chiar dacă vremea e urâtă mă simt foarte bine la Bruxelles”

Rareş Bogdan, despre candidatura la șefia PNL: „Chiar dacă vremea e urâtă mă simt foarte bine la Bruxelles”

Rareş Bogdan, despre candidatura la șefia PNL: „Chiar dacă vremea e urâtă mă simt foarte bine la Bruxelles”
Rareș Bogdan nu are de gând să candideze la congresul PNL care va fi probabil în septembrie. A spus că îi este foarte bine la Bruxelles, deci nu are de gând să renunţe la nimic.
Rareş Bogdan a spus că nu va renunţa la Bruxelles deoarece se simpte foarte bine acolo chiar dacă vremea e mai urâtă ca în România. Deci, nu este interesat să candideze la congresul PNL.

Rareş Bogdan: „Nu se pune problema de așa ceva. Congresul nostru, foarte probabil, va fi abia în septembrie. Nu este vorba despre mine. Am obținut, totuși, ceva: o transparentizare și mai mare a deciziilor în interiorul PNL. Eu mă simt foarte bine aici, chiar dacă e mai urâtă vremea ca în România.  Așa că pot să sprijin pe oricine. Important este să nu existe derapaje de la democrația internă”.

Rareş Bogdan a dat-o la întors: nu se impune demisia liderului PNL

”Nu-mi pare rău absolut deloc de ceea ce am spus. A fost o emisiune analiză, nu o lansare de program. Cred că în toată emisiunea aceea dacă regret ceva, regret strict exprimarea. Uneori există cuvinte, mai ales în frumoasa limbă română, care pot fi înlocuite.  Nu mă caracterizează această exprimare, dar pentru un anumit comportament la un moment dat a fost cea mai plastică formulă. Dacă era să discutăm despre demisie, trebuia să discutăm imediat după alegerile parlamentare”, a lămurit Rareş Bogdan.

Klaus Iohannis a avut vreun rol în faptul că Rareș Bogdan şi-a retras unele acuzaţii?

”Spre deosebire de fostul președinte Traian Băsescu, președintele Iohannis nu procedează în acest fel. Domnia sa este președintele tuturor românilor. Chiar dacă cred foștii mei colegi din media cred că se implică activ în activitatea internă a unui partid, nu o face”, a răspuns Rareș Bogdan la un post de televiziune.

Aşa cum ştim deja Rareş Bogdan şi-a cerut scuze pentru limbajul folosit în acel interviu, spunând că nu-i stă în caracter să folosească astfel de cuvinte.

Aşadar, Rareș Bogdan regretă că a spus despre Ludovic Orban că „i s-a umflat capul”. „Nu e caracteristică limbajului meu și e un limbaj mai de stradă pe care îl regret”, a declarat europarlamentarul.


Accesează: