Evenimentul ZileiPoliticaRares Bogdan dă înapoi. Nu mai vrea să plece Orban: „Acum ne pregătim de congres”

Rares Bogdan dă înapoi. Nu mai vrea să plece Orban: „Acum ne pregătim de congres”

Rares Bogdan dă înapoi. Nu mai vrea să plece Orban: „Acum ne pregătim de congres”
Rares Bogdan regretă atacul pe care l-a lansat la adresa președintelui PNL, Ludovic Orban. Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Digi FM, acesta s-a scuzat pentru limbajul folosit.

Rares Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, pare că vrea să cadă la pace cu Ludovic Orban, președintele liberalilor. Astfel, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Digi FM, eurodeputatul și-a cerut în mod public scuze pentru limbajul pe care l-a folosit la adresa colegului său de partid.

„E o exprimare căreia trebuia să-i găsesc niște sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și ar fi trebuit să găsesc alta, legată de i s-a umflat capul. Nu e caracteristică limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret”, a spus Rareș Bogdan.

În ceea ce privește faptul că i-ar fi cerut demisia de la conducerea partidului lui Ludovic Orban, Rareș Bogdan susține că declarația sa a fost scoasă din context.

„N-am vorbit încă cu Ludovic. O să vorbesc, pentru că n-am cu el ca persoană o problemă, am ca exercitare a poziției. S-a scos din interviu doar faptul că liderul partidului, acum s-a spus că ar trebui să plece. Eu am spus că ar fi trebuit după alegerile pierdute. Acum e tardiv, acum ne pregătim de congres.

Președintele are un dialog instituțional. Am văzut că e ”tătucul”, e prezentat în presă că ar fi deasupra partidului. Nu, e un om complet diferit de Băsescu. Tot ce dorește e să ne implicăm serios în actul guvernamental, să nu eșuăm și să nu-i creăm probleme lui Florin Cîțu, pentru că el trebuie sprijinit.”

Rareș Bogdan l-a făcut KO pe Ludovic Orban

Într-un interviu acordat Aleph News, eurodeputatul Rareș Bogda l-a criticat pe liderul liberalilor, Ludovic Orban, spunând despre acesta că a condus partidul de unul singur.

„Partidul a fost condus de un singur om, de Ludovic Orban. Noi nu am avut, nici eu, nici Robert Sighiartău, nici Iulian Dumitrescu, nici Mircea Hava, nici Raluca Turcan, Florin Roman, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Emil Boc, nu am avut niciun fel de putere reală în cadrul guvernării.

Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat.

Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate”.


Accesează: