Evenimentul ZileiPoliticaRareș Bogdan: Am spus purul adevăr. Nu dăm înapoi. Am reușit să arăt că există opoziție

Rareș Bogdan: Am spus purul adevăr. Nu dăm înapoi. Am reușit să arăt că există opoziție

Rareș Bogdan: Am spus purul adevăr. Nu dăm înapoi. Am reușit să arăt că există opoziție
În urma conflictului de proporții pe care declarațiile sale l-au declanșat în PNL, partid al cărui prim-vicepreședinte este, Rareș Bogdan revine cu precizări.

Rareș Bogdan a declanșat un scandal istoric în PNL! În urma conflictului intern de proporții pe care declarațiile sale incendiare de duminică l-au declanșat în PNL, partid al cărui prim-vicepreședinte este, Rareș Bogdan își nuanțează poziția.

Bogdan despre un scandal de proporții: „Nu regret nimic din ceea ce am spus”

„Am spus purul adevăr și cred că am realizat un prim pas. Nu dăm înapoi. Pentru moment ce am făcut este suficient”, a declarat politicianul liberal, potrivit Flux 24. El precizează că, în interviul acordat emisiunii „Interviurile lui Cristoiu”, a vorbit despre susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier, nu pentru a deveni liderul PNL.

„E o bătălie pe termen lung. Alegerile nu sunt mâine. E o chestiune pe termen lung. (…) Nu regret nimic din ceea ce am spus. Am spus purul adevăr și cred că am realizat un prim pas – am reușit să arăt că există opoziție în partidul de guvernământ și am cerut democratizarea deciziilor. (…) Nu dăm înapoi. Pentru moment ce am făcut este suficient”, conchide prim-vicepreședintele PNL.

Rareş Bogdan a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală şi că în opinia sa Ludovic Orban a eşuat în calitatea de preşedinte al formaţiunii liberale. Declaraţiile foarte dure au fost făcute duminică seara în cadrul emisiunii „Interviurile lui Cristoiu” de la postul TV Aleph News. „I s-a umflat capul. Şi-a închipuit că e câinele, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, a afirmat printre altele Rareş Bogdan despre fostul premier și președinte al PNL.

A provocat un mare scandal, dar nu exclude candidatura la șefia PNL

Prim-vicepreședintele PNL nu exclude o candidatură la președinția acestei formațiuni politice istorice. Ea ar urma să fie înregistrată la congresul care va fi organizat în acest an.

„Nu exclud, dar în același timp pot să susțin pe oricine altcineva”, a declarat europarlamentarul la emisiunea Marius Tucă Show, precizând: „Nu știu dacă voi candida. Pot să susțin pe cineva, nu neapărat (să candidez – n.r.). Nu exclud, dar în același timp pot să susțin pe oricine altcineva. Voi face parte dintr-o echipă, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu moț în fruntea echipei. Pot fi poziția doi, trei, patru cinci”, a explicat voalat liberalul la Aleph News.

 

 


Accesează: