Liberalul Rareș Bogdan a declarat că zvonurile potrivit cărora s-ar fi certat cu președintele Klaus Iohannis nu sunt reale și ar veni din zona unor oameni apropiați unui lider de partid, promițând că îi va demasca în perioada ce va urma.

„Când mă întâlnesc prima dată cu dânsul, ca să anulez orice speculație, o să îi spun, deși îmi e jenă, îi spun: „Domnule președinte, faceți o poză cu mine să se liniștească toată lumea că nu sunt certat cu dumneavoastră’. Nu m-am certat cu dânsul, mă înțeleg foarte bine, iar aceste zvonuri au fost lansate, din păcate, dintr-o anumită zonă a unor oameni, pe care o să-i demasc în curând, care au cam multă influență pe lângă un lider de partid. dar o să îi demasc în curând pentru că și-au luat nasul la purtare.”, a spus Rareș Bogdan, la România TV.

Întrebat dacă acel lider de partid este Ludovic Orban , Rareș Bogdan a răspuns „da, dar nu mai zic mai multe”.

„Ne pregătim de campanie și nu am de gând să mă cert nici cu președintele Iohannis, nici cu Orban. În schimb, o să îi iau de urechi pe cei care își bagă limba în urechea unora sau a altora.”, a completat europarlamentarul PNL.

Declarațiile vin în contextul în care în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Rareș Bogdan s-ar fi certat cu președintele Klaus Iohannis.