Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan a luat foc: „PSD practică terorism politic și electoral”
Rareș Bogdan a luat foc: „PSD practică terorism politic și electoral”

Rareș Bogdan a luat foc: „PSD practică terorism politic și electoral”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a lansat un atac dur la adresa PSD, care a votat majorarea pensiilor cu 40%, acuzând partidul de terorism politic și că, într-o acțiune tipic electoral, se joacă cu nervii și spaimele românilor.

Decizia de majorare cu 40% a fost luată de PSD, „niște asasini politici ai țării” care, deși cunosc exact situația României, încearcă să își mobilizeze electoratuul în vârstă, potrivit lui Rareș Bogdan. El a declarat, miercuri, la Constanța, pentru EVZ, că „PSD se joacă cu nervii oamenilor, se joacă cu spaimele românilor”, explicând că „fără să dezechilibrăm bugetul, cu foarte mare greutate, guvernul PNL a reușit să mărească pensiile cu 14%”.

Prim-vicepreședintele PNL speră ca judecătorii Curții Constituționale a României să gândească logic și să analizeze toate elementele de constituționalitate, după ce liberalii vor face contestație. Nu crede, însă, că CCR se va întruni prea curând. „Increderea mea în CCR bazată cel puțin pe chestiuni legate de pensiile speciale e una relativă, spre scăzută”, spune Rareș Bogdan.

În opinia lui, PSD nu știe să construiască nimic și nu se gândește la viitorul României. „PSD știe foarte bine că ne-a lăsat o gaură de 44 miliarde de euro. Deficitul este încă la o singură cifră. Dacă s-ar întâmpla asta, (majorarea cu 40% a pensiilor) deficitul s-ar duce spre 12,4 ceea ce ar crea o mare problemă economiei României ”, a declarat  Rareș Bogdan. El crede că pensionarii români sunt oameni raționali care conștientizează că PNL nu face experiențe pe viața și pe nervii pensionarilor.

”Nimeni nu spune că nu vom crește pensiile când situația economică va fi suficient de bună. Astăzi nu este” a subliniat Rareș Bogdan. Iar faptul că PSD susține, prin vocea lui Marcel Ciolacu și a Olguței Vasilescu, că ar exista bani pentru pensionari arată că este un partid care nu are specialiști. „Dacă ar ști economie ar înțelege că tot ceea ce fac ei se transpune în modul în care reacționează piețele. Cum văd agențiile de rating această retorică  a PSD”, a explicat Rareș Bogdan.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: