Rareș Andrei, puștiul pasionat de mașinuțe

Rareș Andrei, puștiul pasionat de mașinuțe

EVZ, care luna aceasta funcționează ca ajutor pentru Moș Crăciun, îl include astăzi, în Lista copiilor cuminți din România 2017, pe băiețelul din București care este și un mare iubitor de animale

Are patru ani și nouă luni și merge la grădiniță în grupa mare. Părinții Luana și Dan ne-au povestit că Rareș Andrei e tare sociabil. La „grădi” își ia cu el jucăriile și-i lasă pe ceilalți copilași să le folosească. De Sfântul Andrei, colegii l-au sărbătorit de la grădiniță și i-au urat „La multi ani!”. Pentru că e cuminte și isteț, a fost și premiat la grădiniță!

Adoră mașinuțele, iar pe motociclete îi place să se și pozeze. Mai are o pasiune mare și pentru avioane, pe care o moștenește de la bunicul lui, fost aviator. Apoi, în fiecare seară îi place să rezolve puzzle și să construiască tot felul de căsuțe din piese lego. Când pleacă vara în vacanță cu părinții, adoră să se bălăcească. Nu e mofturos sau pretențios, nu cere dulciuri ori cadouri, dar se bucură nespus când primește ceva în dar. Rareș Andrei e și mare iubitor de animale. A crescut cu două pisicuțe metise în casă, pe care le iubește nespus. Dar dragostea lui pentru necuvântătoare nu se oprește doar la ele. Spre exemplu, de fiecare date când iese în parc, se joacă cu toți cățelușii. Pentru toate acestea, merită inclus – zicem noi – pe Lista Copiilor cuminți din 2017, cărora Moș Crăciun le va trimite diplome cu autograf!

Ne puteți urmări și pe Google News

Așteptăm poveștile voastre!

Părinții care vor să-și vadă copilașii în ziar ne pot scrie pe adresa copiicuminți@evzgroup.ro. Ne trebuie o poveste și o poză a princhidelului care merită inclus pe Lista copiilor cuminți. Diplome de la Moș Crăciun pot fi obținute direct de către părinți, dacă intră pe site-ul diploma.evz.ro, completează și formularul online. Ei vor primi diploma în format electronic, imediat, ca să o poată printa.