Evenimentul Zilei > Sport > Rapidul respiră din nou
Rapidul respiră din nou

Rapidul respiră din nou

Giuleștenii s-au impus, miercuri, în fața celor de la CS „U” Craiova (1-0), în Cupa Ligii, iar mâine vor juca împotriva rivalei istorice, Steaua, în optimile de finală ale competiției

Rapid a gustat, din nou, din gustul succesului fotbalului mare din România. Un club amăgit timp de un an, dar ținut în viață de dragostea fanilor, giuleștenii au reușit să învingă noua echipă a Băniei, CS „U” Craiova, cu scorul de 1-0, din Cupa Ligii. „Nouarul” rapidist Ciolacu a marcat, după o ieșire total neinsipirată a portarului oltean Brac (51), dar elevii lui Jerry Gane puteau restabili egalitatea prin Curelea, care a trimis cu poarta goală, pe lângă, din pasa excelentă a lui Necșa (68).

Până la fluierul final, oltenii au mai trecut de câteva ori bune pe lângă gol, fapt ce a stârnit multe controverse ale craiovenilor cu trimitere directă către jocul rapidiștilor. „Ne-au învins unii care nu șiau creat nicio ocazie de gol! Au câștigat doar pe o greșeală mare a noastră”, a tunat tehnicianul Gane.

Pancu a jucat până la epuizare

Din partea „albvișiniilor”, Daniel Pancu, deja un simbol al Grantului, a demonstrat în jocul de miercuri că este un adevărat lider al Rapidului, jucând până la epuizare, pentru a-și conduce echipa către victorie. Totuși, „Pancone” a fost modest în declarații: „Nu se aștepta nimeni să debutăm cu o victorie. Am învins o echipă cu bani, cu salarii mari, care a stat o lună prin cantonamente. Ne mai trebuie cel puțin 11-12 jucători. Dacă nu, retrogradăm!”. Altfel, căpitanul Rapidului a hotărât va face după ce își va atârna ghetele în cui. „M-am înscris la școala de antrenori, însă nu am avut timp să mă duc la cursuri. După cum vedeți, încă nu m-am lăsat de jucat!”, a declarat jucătorul în vârstă de 36 de ani.

Cu Steaua, pe Giulești

Rapid va juca în faza următoare a Cupei Ligii contra Stelei. Duelul de foc are loc, mâine, pe stadionul Giulești. Înițial, Jandarmeria nu a vrut să permită disputarea acestui joc sub Podul Grant, din cauza stării deplorabile a arenei, însă, ieri, rapidiștii au anunțaț pe site-ul oficial că reprezentanții Jandarmeriei au pus o condiție, pentru ca meciul din „optimi” să aibă loc în Giulești: doar 3.000 de bilete trebuie să fie puse în vânzare!

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: